Kreatív anyukák! 3 éves kislánnyal milyen kreatív dolgokat lehet már csinálni? Most a kislánnyal szeretnék valamit kitalálni, csak nem tudom, mit. Nem egy nyugodt típus, percenként felugrik, rohangál. Ötletek?
ő még kicsi, te meg nem vagy túl ügyes, szóval valami egyszerűbbel próbálkozzatok szerintem :D
pl. vegyél kisebb krumplikat és fogpiszkálókat. jól most meg a krumplit és lehet kreatívkodni.
pl. sünit csinálni belőle vagy hóembert, kutyust, stb.
aztán 2-3 nap múlva meg megfőzheted :D
vagy nyomtass ki kutyus képet, fonalat vágj el 5-10 cm-es darabokra, kend be ragasztóval és díszítse fel a lányod :)
nagy papírra ujjfestékkel csináljátok meg a kezetek lábatok lenyomatát, tök vicces lesz :)
vagy sok papírt ragasszatok össze és csináljatok egy hatalmas festményt :)
fektesd rá egy nagy kartonpapírra, rajzold körbe, utána ő rajzolja be a szemét-száját, ruháit, haját, stb...
majd vágjad ki és ragasszátok fel a szekrényre :)
köszi a tippeket :)
Azért annyira béna sem vagyok ,talán az alsós szintet megütöm :D :D Viccet félretéve, azért a matricáim fent vannak az ablakon, szóval annyira nem gáz :)
Bocsi nem tudom mi ennek a neve magyarul de ezt imadta a kisfiam 3 evesen. Ilyen hab alaku kis szines formak es ezeket kell railleszteni a papirra. Nem kell ragaszto csak a szivacsot megvizezed ranyomod picit a formakat es maris ratapad a papirra. A formaknak megvan a helye a kepeken. Ragaszthatja szive szerint a szineket. Hatha valaki megtudja mondani magyarul a nevet mert mi kulfoldon elunk es itt vettem.
A masik ami nallunk nagyon bevallt 3 evesen az a homok kep volt. Ezek is elore elkeszitet kepek. A kepeken matricak vannak. Ha lehuzod ezeket a matricakat akkor a helyuk ragad. Erre a ragacsos helyre kell raszorni a szines homokot ami ugye odatapad. Utanna megfogod a kepet es szepen lerazod rolla a homokot vissza a kis tartalyba. Eloszor mindig csak egy matricat huzol le es amikor a homok ratapadt akkor johet a kovetkezo. Kisfiam ezt a 3-dik szulinapjara kapta es azota mar tobbszor kellett neki vennem. Jelenleg 4 eves es meg a mai napig szeret ezzel alkotni. Mi a konyhaasztalon szoktuk mert igy konnyen femosom utanna ha kerul esetleg belolle a foldre vagy nyaron a kertbe is kiszoktuk vinni. Kezdesnek azokat a fajtakat ajanlom aminel kis uveg formajaba jon a homok es abbol kell kinyomni. 4 eves kor korul mar johet az is ami kis zacsiba vagy dobozkakba jon es kanallal lehet raszorni. Olyan homok is van ami vilagit a sotetbe. Ezt felraktuk a kisfiam szobajaba a falra. Egy urhajos kep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!