Kreatív anyukák, tudnátok ötletet adni, hogyan készítsek el egy lovagi sisak rostélyát?
Figyelt kérdés
Kisfiam lovagnak szeretne beöltözni farsangkor. Van egy lovagsisakunk, de nincs hozzá lecsukható rostély. (ugye így hívják azt, amit a szemed elé csuksz?) Miből tudok készíteni, van valakinek valami ötlete?2014. febr. 5. 09:23
1/3 anonim válasza:
Kivágod kartonból, befested ezüstre, ráhajlítod a sisakra és két ponton jancsiszöggel átszúrod, hogy felemelhető legyen.
2/3 anonim válasza:
Szia! Igaz, hogy az alábbi linken egy egész sisakot készít kartonból, de talán segít ötletelni. Egyébként én az ezüst festék helyett vagy alapból ezüst kartonból vágnám ki, vagy ha az nincs, alufóliával fedném be a kartont.
3/3 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon hálás vagyok, szuper ötlet!
Köszi, a linket is, így tényleg jobban el tudom képzelni!!!
2014. febr. 6. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!