Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit készítsek neki enni?

Mit készítsek neki enni?

Figyelt kérdés
Angliában élünk és itt nagy részben a gyerekek viszik magukkal az ebédet. Én egyszerűen nem tudom eltalálni, hogy mit készítsek a 4 éves lányomnak nap mint nap. Nem adhatok neki minden nap szendvicset. Valamint az is fő szempont, hogy könnyen kézbe tudja venni és megenni. Tehát nem jó egy ételhordóba csomagolt húsleves stb... Tippeket, recepteket, ötleteket várok. Előre is köszönöm. :)
2012. szept. 20. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:
hú én gofrit, melegszendvicset biztos csinálnék. esetleg palacsinta, tortilla, lángos, ilyesmi.
2012. szept. 20. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk pitakenyérbe csavarhatsz csirkehúst, salátát, sajtot, zöldségeket, majonéz v. bármi más öntet amit szeret, ügyesen becsomagolod alufóliába is, hogy ne essen szét. Mint egy gyros, és lehet bárhogy variálni.

Vagy süthetsz neki különféle húskrémekkel, zöldséggekkel töltött kis táskákat.

Ezek szerintem mind jobbak, mint az unalmas szendvics.

Egyébként ha nézegeted Stahl Judit oldalát, ott nagyon sok hasonló recept van direkt gyerekeknek iskolába, még a régi receptjei között.

Amúgy tudom én is milyen rossz ez, én is éltem olyan országban, ahol a gyerekeknek saját szendvicset kellett enni az oviban, és sajnos a szülőnek nehéz minden nap kitalálni valami újat, változatosat.

2012. szept. 20. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Talán probálkoz sós pitékkel

rántott zöldségekkel gomba, karfiol amit könyű megfogni, zöldség fasirtok,

töltött sültkrumplik, töltött padlizsán, gomba

sajtal töltött körte, alma

puliszka fözés után dermeszted pogi szagatoval kis formákat gyárthatsz...

Jóléti államban azért durva hogy hütés, melegités nélküli kajákat kell enni egy 4 évesnek és a családi hátértől függ eszik e egyáltalán....

2012. szept. 21. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!