Nemsokára 18 leszek. Valami különlegeset szeretnék csinálni szülinapomon! Ötletek?
ejtőernyőzés,valami jó kis emlékezetes buli, ha anyagilag megtehetitek valami nyaralásra is elmehettek,kirándulás, sokan szoktak ilyenkor tetováltatni magukra valamit vagy kipróbálni valami extrémebb sportot.
Vagy szimplán rúgj be :D
Hogy érted? Valami különlegeses programot, vagy pl. leborotválni a hajadat, csinálni egy tetoválást? :D
Program: Bungee jumping, sétarepülés, ejtőernyőzés tandemben, kirándulás valami szép helyre ahol nem voltál, rafting, kaszinó... :D
tetoválást ne csinálj, lehet most jó ötlet, de később megbánhatod és nem olyan könnyű eltüntetni.
szerintem szervezz egy szülinapi partit a barátaiddal, barátnőiddel, az is lehet különleges és emlékezetes!
Leírom, amit én szeretnék majd!:)
Egy közeli helyen szeretnék kibérelni egy kis házikót(Pl. Szanazug, van víz de mégsem olyan veszélyes a részegek számára sem, vannak fák, lehet tüzet rakni és nem kell puccosan kiöltözni, ami elég jó szempont szerintem:D), kaja, pia és pár barát. Nem egy drága dolog és hangulatosabb is mint egy szimpla kis hétvégi buli, amikor egyik helyről menetelünk a másikra a sok idióta részeg idegen emberke között...
Ezen kívül még tetoválást szeretnék! Ezt tényleg nem ajánlom, mert jó dolognak tűnhet, de ne csak egy pillanatnyi fellángolásból csináltasd:) Anyukám nem engedi, tehát a saját szülinapi pénzemből fogom finanszírozni, ami még jobb is, 3 éve várok már rá..:D
:D Miközben olvastam a tetoválás ötleted, hirtelen meg kellett állnom az ivásban, mert én is egy fekete macskát szeretnék a lapockámra, vagyis pontosabban én a két lapockám közé, és lehet, hogy én is a 18. szülinapomra szeretném majd, bár nekem addig még van 9 hónap.
Amúgy ha van valami különleges dolog, amire mindig is vágytál, azt ne halasztgasd tovább, hanem csináld meg a szülinapodon. Mi nem tudhatjuk mire vágysz igazán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!