32 hét +5kg. Szintén IR diétát tartva (a rokonok állandó "miért nem eszel rendesen" sopánkodását hallva) és a baba még így is "nagyobb".
2018. júl. 24. 11:11
12/22 anonim válasza:
15 hét, eddig semmi. Azaz visszahíztam azt a másfél kilót, amit az első pár hétben kihánytam :D de azóta stagnálok.
Előző terhességemnél 14,5 kiló volt a vége.
2018. júl. 24. 11:32
13/22 anonim válasza:
11-es, nálunk szintén ez van,éheztetem a gyereket,stb.. de nálunk is 2 héttel nagyobbnak mérik a babát állandóan,biztos éhezik akkor. :) 7-es voltam.
2018. júl. 24. 11:36
14/22 anonim válasza:
24. hét, + 6 kg. Viszont én szerencsére nem voltam rosszul az első hónapokban sem.
2018. júl. 24. 12:09
15/22 A kérdező kommentje:
Aki mínuszban van az diétázik? Vagy túlsúlyos, esetleg rosszul volt az elején?
2018. júl. 24. 12:52
16/22 anonim válasza:
9- es vagyok. Nem diétázom,viszont elég nagy súllyal indítottam. 2 hét volt az,mikor folyamatosan hánytam,a 8.és 10.hét között. Viszont azalatt az idő alatt a gyomrom eléggé összeszűkült,és mikor már tudtam enni,akkor is csak kb.felét azoknak az adagoknak,amit előtte. De nem is próbáltam meg többet enni,mert nem éreztem,hogy szükségem van rá. Most már csak hetente/2 hetente fordul elő hányás,de estére mindig kerülget kicsit a rosszullét,ezért nehéz ételeket ebéd után már nem tudok enni. Általában gyümölcs a vacsorám.
2018. júl. 24. 13:37
17/22 anonim válasza:
16 hét és 4+5 plussznál tartok. Nem zabálok, hormonális háttér miatt kereken 30 kilót hízok minden terhességnél, ami széoen ke is megy szülés után.
2018. júl. 24. 14:32
18/22 anonim válasza:
Első terhességemnél 20kilot szedtem fel,
Most ikrekkel vagyok terhes, 27.hétben vagyok,és + 16kilonál járok. Pedig nem eszem sokkal többet mint amúgy.. meglátjuk mi lesz a végére.. 170cm És 55 kilorol Kezdtem : )
2018. júl. 24. 15:30
19/22 anonim válasza:
24 het, 5 kg.
Vekony vagyok es magas, orulok, hogy nem fogytam az elejen sem. Olyan 13-15 kilo hizassal kiegyeznek a terhesseg vegeig, akkor abbol maradna rajtam par kilo.
(Nem elso baba es szules utani elso honapokban mindig lement rolam 4-5 kilo, pedig nem akartam. Most jo lenne ennyi tartalek arra az idoszakra.)
2018. júl. 24. 16:08
20/22 anonim válasza:
8as vagyok
Igen diétázom és egyébként is van plusz rajtam. Egy percig sem voltam rosszul szerencsére, de az első 13 hétben lement 6kg, azóta 3 jött fel. Így tartok, -3nál.
Terhesség előtt is diétáztam IR miatt, ahhoz képest most nem olyan erősen de biztos segít tartani a súlyt. A baba egy héttel nagyobb nem hinném hogy éhezik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!