Akinek előre nől a hasa terhesen, nem oldalra annak nem látszik hátulrol, hogy terhes?
Figyelt kérdés
2018. júl. 23. 14:31
1/10 anonim válasza:
Nem értem mire gondolsz? Mi az higy "hogy terhes"?!
Arra gondolsz fiút vagy lányt vár-e?
3/10 anonim válasza:
Mindenkinek előre NŐ a hasa terhesen.
4/10 anonim válasza:
#1: szerintem arra gondol, hogy ha "előre nől a hasa" (nem "szélesedik" várandósság alatt) és hátulról nézed a kismamát, akkor látszik-e, hogy terhes.
a kérdésre válaszolva: kolléganőm anno mikor a fiát várta, anyukájával sétált. utánuk fütyültek, röhögve megfordultak. az egyik idősebb, a másik terhes... a fütyörészők meg szinte sokkot kaptak, nem gondolták volna, hogy ez fogadja őket elölről :)))
5/10 anonim válasza:
Nekem is úgy nő a hasam, pedig ikreket varok. Hátulról nem nagyon látszik rajtam. :) 30 hetes kismama
6/10 anonim válasza:
Rajtam se látszott hátulról. Az építőmunkások meg is füttyögtek.
7/10 anonim válasza:
Nekem nagyon vékony derekam van, "előre nőtt" a hasam. Én értem, hogy mire gondolsz. Rólam sem igazán mondták meg hátulról, hogy terhes vagyok.
8/10 anonim válasza:
41 hetesen hátulról nem látszott
Olyan ruhában elölről sem, ha valaki mem figyelt
Nah de oldalról ;)
9/10 anonim válasza:
Nagyon kiráz a hideg attól ha valaki azt irja hogy ‘NŐL’ nem pedig ‘NŐ’ 😭😭😡 namindegy.
10/10 anonim válasza:
Engem is kedves utolsó. :(
Nem tudom miért, nagyon bántja a fülemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!