Eszti28 kérdése:
Lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Több mint egy hete feszül a mellem, meg egy kicsit meg is van nőve, meg kemènyebb, mint szokott lenni. Ès ez már több, mint egy hete tart. A menstruációm mèg egy hèt múlva várható. Úgyhogy nem lehet azt mondani hogy amiatt van. Az ovulációkor együtt voltam a fèrjemmel ès kb. azóta feszül a mellem ès azóta is èrzem. Lehet, hogy összejött volna a baba? Remèlem igen! De majd kiderül egy hèt múlva. :)2018. júl. 22. 10:10
2/30 anonim válasza:
Muti képet a feszülős kemény mellekről légyszi!
4/30 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy nincs köze hozzá? Már több, mint egy hete èrzem, èppensèggel lehet köze hozzá, de majd kiderül, hogy az okozza e vagy sem!
2018. júl. 22. 10:33
5/30 A kérdező kommentje:
Ja ès csak olyanok írjanak, akik nem hülyèskedik el az egèszet, mert èn is komolyan kèrdeztem. :/
2018. júl. 22. 10:36
6/30 anonim válasza:
Köszönöm a képeket. Gy{nyörű melleid vannak. Remélem terhes vagy. Sok sikert.
7/30 A kérdező kommentje:
Ó köszi a jó kívánságot, de amúgy nem vagy vicces!
2018. júl. 22. 10:39
8/30 anonim válasza:
Nem vicceltem Esztike. Tényleg szépek a cickóid.
9/30 A kérdező kommentje:
Hogyan láthattad volna, amikor nem is küldtem kèpeket róla?! Ne trèfalkozz már velem! Eszembe sem jutott volna, hogy kèpet küldjek róla!
2018. júl. 22. 10:54
10/30 anonim válasza:
Gondolkodj már... Hogy a fenébe lehetne már a szex után azonnal tüneted???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!