Ha a munkahelyemen eltitkolom hogy terhes vagyok abból lehet problémám?
Jelenleg próbaidőn vagyok és 15 hetes vagyok. Szeptemberbe jár le utána kapok rendes szerződést.
Ha elmondanám kirúgnának.
Nem lesz ebből bajom ha utána mondom el?
Nem látszik még most sem semmi mert nagyon hátra hajló a méhem és húsos is vagyok.
Még egy hónap, és akkora hasad lesz, hogy nem ver orrba a lengő ajtó. Tudom, hogy ez most elképzelhetetlen, de tényleg napok alatt el lehet jutni onnan, hogy nem látszik senki, addig, hogy csak terhes nadrágot tudsz felvenni.
Szinte kizárt, hogy szeptemberig el tudd titkolni. Ebben az esetben egyszerűen kirúgnak.
Kinek ekkora, kinek akkora a hasa.
17 hetes terhes vagyok első babával és ha akarnám sem tudnám letagadni, pedig én is kissé husi vagyok azt hittem a hájpocak sokáig takarja majd. Két hete még csak jól lakottnak néztem ki... :D most már egyértelmű.
Na de nem ez volt a kérdés. Kérdező egy próbát megér. Veszteni valód nincs. De ahogy írták valószínűleg visszavárni nem fognak.
Már ennél az cégnél ledolgoztam 6 évet.
Most jöttem vissza dolgozni 1 év szünettel.
Szóltam már bent hogy nőgyógyászhoz kell mennem jövő héten közbe terhesgondozóba. Akkor majd elmondom nekik mintha akkor derült volna ki. Hátha...
"Szóltam már bent hogy nőgyógyászhoz kell mennem jövő héten közbe terhesgondozóba. Akkor majd elmondom nekik mintha akkor derült volna ki. Hátha..."
A főnök meg fogja kérdezni, hogy mennyi idős terhes vagy, de lehet, hogy bizonyos terhességi papírok is kelleni fognak neki (nem biztos), így még hazudni sem tudsz a terhesség idejéről, hogy 9 hetes vagy, mert hamar ki fog derülni, hogy 15-16 hetes, és akkor jogosan teszi a fel a kérdést, hogy 15 héten keresztül nem tűnt fel, csak most a nőgyógyinál?
Ez is egy bizalmatlanságot fog szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!