Feleségem lányt akart és fiunk lesz! Hogy dolgozza fel?
Hülyeségnek tartom a pszichológust.Minek?Elég önző a feleséged,és még téged is büntet,hogy hozzád sem szól.A szakértő nem fogja megoldani a hisztit.Inkább higgadjon le és várja szeretettel a babátokat,ha meg nem megy akkor minek neki gyerek és talán Te is rosszul választottál.
Még ilyet ezen kiakadni,hogy fiú lett.Már bele van rögződve a fejébe hogy lány,arra még nem gondolt,hogy attól még a második lehet lány majd.Hányingerem van az ilyen anyuka jelöltektől.Inkább gondolna a baba egészségére.
Lehet,hogy bunkó voltam,úgyhogy le lehet pontozni nyugodtan.
A pszichológus nem hülyeség. Ha egyedül nem tudja ezt feldolgozni a feleséged, akkor szakemberre van szüksége. Ez nem azt jelenti, hogy "bolond", de ez egy nehéz időszak. Fontos lenne feldolgozni a félelmeit, mert zsigeri szinten érzi a baba, hogy nem akarják,ami nem tesz jót a pszichés fejlődésének.
Szerencsés a párod, hogy mellette állsz, éreztesd is vele. De megértem, ha elkeseredtél a tehetetlenségtől.
Az nem elég jó érv, hogy "majd megszereted", még ha igaz is. Arra nem fog megnyugodni. Mindig az okot kell keresni.
pontosan azért írunk ilyen "ítélkező,beskatulyázó" válaszokat,mert már voltunk ilyen,hasonló vagy rosszabb helyzetben.
Örüljön,hogy van ez a baba,hogy hamarosan megszületik,egészséges.Ja és annak,hogy van egy ilyen megértő férj aki mellette áll.Gondoljunk már bele,hogy milyen rossz érzés ez az apának.
Én sem értem, hogy miért kell ezért zokognia. Nekem van egy kisfiam, most kislányt szeretnék nagyon, még a nemét nem tudom, de pár hét és kiderül. Ha megint fiú lesz, úgyanúgy örülök neki, mintha lány lenne.
Sokaknak tényleg nem adatik meg egy saját gyerek, vagy hosszú éveken át várnak rá, és ő meg ezért van kiakadva.
Örüljön, hogy egészséges, ez a legfontosabb!
15.12 vagyok.
Nem hiszem, hogy bárkinek jogában állna ítélkezni, lehet, hogy "buta", lehet, hogy gőze sincs, hogy milyen egy babát elveszíteni(sőt biztos), mert akkor örülne, DE NEM VAGYUNK AZ Ő HELYÉBEN, ÉS NEM TUDJUK MIT ÉREZHET...Biztos, hogy neki is rossz ezt érezni, és tudja, hogy nem normális, de nem tud rajta változtatni.
Aki azt gondolja, hogy igen, az próbálja magát egy olyan szituba képzelni, amit baromira nem akar, és győzze meg magát, hogy de, az tök jó lesz Nekem...nem fog menni!!!!
Úgyhogy a pszichológus igenis jó lesz, és ha mindketten együttműködnek, akkor tud segíteni feloldani ezt a dolgot.
Mi is jártunk a férjemmel, és ugyan az elején nagyon nehéz volt,(még jobban széthúztunk, mert feljöttek olyan dolgok is, amikről még mi magunk sem tudtunk, pedig akkor már 8 éve együtt voltunk), de kb. 2-3 hónap után kezdett jó lenni a dolog, ÉS EGYÜTT VAGYUNK, és jobb a házasságunk, mint valaha!!! (immár 15 éve)
Mert azt se felejtsétek el, hogy ha ezt a problémát most nem oldják meg, akkor valszeg a házasságuk is romokban lesz...
Mindenkinek a saját gondja a legnagyobb, és a legnehezebben megoldható, ne gonoszkodjatok, mert nem tudhatjátok, hogy holnap veletek mi fog történni!!!!
Amúgy mindekinek minden jót!
32 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!