Más is kívánta a gumicukrot terhesen? Szinte állandóan csak azt ennék.
Vagy talán inkább a diétázóknak el kell nyomni ezeket az érzéseket a saját és babájuk biztonsága érdekében.
A kívánósság amúgy nem falási rohamot jelent, hanem azt, hogy valamit nagyon kívánsz, amit esetleg nem is szeretsz.
Utálom a karalábét, de napokig azt reggeliztem, ebédeltem, vacsoráztam. Csak simám nyeresen, magában.
Elképesztően jól esett. Pedig se előtte, se azóta nem eszem.
Nyilván ha az egészségünk lett volna a tét, és nem ehetek, akkor azért legyőzöm.
De a karalábéra szerintem pont nem igaz az az elmélet miszerint vércukor ingadozás lehet a háttérben.
Ettől független igazság van abban, hogy a vércukorszint ingadozásának megakadályozása mindenképpen jótékony hatású, annál is akinek nincs rá szüksége.
De a falási roham nem ugyanaz, mint a kívánósság. Előbbinek köze van a vércukorhoz, míg a másiknak nincs. Különösen ha helyén kezeli a dolgokat.
Hogy a kérdésnél maradjak.. ha mondjuk kívánnám a gumicukrot (amit amúgy évek óta nem is ettem, utoljára amikor ettem, akkor is vodkába volt áztatva... :D rém gusztustalan volt), attól még nem kell megennem egy zacskóval.
Azt gondolom, hogy a kívánósság mellett is lehet önuralmat gyakorolni ha valaki akar.
Az más ha nem akar, mert mondjuk nincs rá szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!