Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is kívánta a gumicukrot...

Más is kívánta a gumicukrot terhesen? Szinte állandóan csak azt ennék.

Figyelt kérdés
Pedig egyébként nem vagyok kívánós,de a gumicukor...
2018. júl. 12. 14:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
38%

Vagy talán inkább a diétázóknak el kell nyomni ezeket az érzéseket a saját és babájuk biztonsága érdekében.

A kívánósság amúgy nem falási rohamot jelent, hanem azt, hogy valamit nagyon kívánsz, amit esetleg nem is szeretsz.

Utálom a karalábét, de napokig azt reggeliztem, ebédeltem, vacsoráztam. Csak simám nyeresen, magában.

Elképesztően jól esett. Pedig se előtte, se azóta nem eszem.

Nyilván ha az egészségünk lett volna a tét, és nem ehetek, akkor azért legyőzöm.

De a karalábéra szerintem pont nem igaz az az elmélet miszerint vércukor ingadozás lehet a háttérben.

Ettől független igazság van abban, hogy a vércukorszint ingadozásának megakadályozása mindenképpen jótékony hatású, annál is akinek nincs rá szüksége.

De a falási roham nem ugyanaz, mint a kívánósság. Előbbinek köze van a vércukorhoz, míg a másiknak nincs. Különösen ha helyén kezeli a dolgokat.

Hogy a kérdésnél maradjak.. ha mondjuk kívánnám a gumicukrot (amit amúgy évek óta nem is ettem, utoljára amikor ettem, akkor is vodkába volt áztatva... :D rém gusztustalan volt), attól még nem kell megennem egy zacskóval.

Azt gondolom, hogy a kívánósság mellett is lehet önuralmat gyakorolni ha valaki akar.

Az más ha nem akar, mert mondjuk nincs rá szüksége.

2018. júl. 14. 06:45
 22/22 anonim ***** válasza:
Igen, de sajnos a várandósság alatt kiderült magas cukrom miatt még véletlenül sem ehetek egy darabot sem, sőt semmit, amiben bármennyi minimális cukor van, vagy lisztes dolgok.. :( Elég nehéz így pláne terhesen, mikor az ember kíván mindenfélét.. ami az étkezést illeti .. teljesen kihalt a spontaneitás az életemből,és ez hiányzik. Mindenesetre van jó oldala is. Tudatosabban vásárolok, a párom fogyott néhány kilót (ami őszintén rá is fért az egészsége miatt, igencsak túlsúlyos..) mivel szolidaritásból ő is tartja a nekem előírt étrendet. És a 30. hétben még csak 6 kilót híztam, ami nem rossz :)
2018. júl. 21. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!