Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is kívánta a gumicukrot...

Más is kívánta a gumicukrot terhesen? Szinte állandóan csak azt ennék.

Figyelt kérdés
Pedig egyébként nem vagyok kívánós,de a gumicukor...
2018. júl. 12. 14:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
10. vagyok, tankönyvi cukoreredményeim voltak végig és 5 kg-ot szedtem fel a terhességem alatt. Igen, ettem gumicukrot :) :) De csak az első 3 hónapban. Addig voltam kívánós. Van ilyen. Aki meg diétára van fogva, anbak oka van és tuti nem az hogy ő biza micsoda egészségkirálylány.
2018. júl. 12. 16:53
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
En a szensavas uditoket iszom pedig mindig vizet iszok. Nem vagyok kivanos de ez jol esik. Persze cukormenteset, ami tudom nem a legegeszsegesebb a beletett edesito fajta miatt.
2018. júl. 12. 16:55
 13/22 anonim ***** válasza:
58%
Lehet, hogy ingadozik a vércukrod, ha valóban ennyire kívánod a cukrot.
2018. júl. 12. 17:14
 14/22 anonim ***** válasza:
58%

Én amiket kívánok:

Gyümölcsök-barack, dinnye, málna, citrom meg a smoothiek

Bolognai spagettit kívántam hetekig, tegnap azt főztem, így az elmúlt.

Meg a szendvicsek (sonkás, sok zöldséggel)

Ezekkel voltam/vagyok mostanában így, hogy "kell".

Kepzeld, a gumicukrot én is kívántam, 2 hete vettem is 3 féle Haribot, aztán azóta is ott áll a szekrényben, már nem igazan kívánom.

2018. júl. 12. 17:25
 15/22 anonim ***** válasza:
56%
Sosem szerettem.
2018. júl. 12. 18:10
 16/22 anonim ***** válasza:
45%

Igen ! Zacskoszamra ettem 😃 kilos haribot😶

Akarki akarmit mond nem nem hiztam disznova es mar szules utan 3 hettel kevesebb voltam mint terhesseg elott😃!!

2018. júl. 12. 19:21
 17/22 anonim ***** válasza:
45%

Igen!De csak a trópusisat!Egyébként mást is: mézes kenyér,kacsazsíros kenyér paradicsommal,eper,frankfurti leves!stb

Nem, én sem lettem kövér disznó,a cukrom is rendben volt, de mégis..... ezekért ölni tudtam volna

2018. júl. 12. 21:09
 18/22 ildibrexy ***** válasza:
63%

En a csiposet kivantam ugy isten igazabol. Gumicukor eszembe se jutott.

Amugy ez hulyeseg hogy aki cukros lett terhesseg alatt az elotte egeszsegtelenul elt volna. Ez inkabb orokletes hajlam. De most biztos jol lepontoztok ezert, hogy leirtam gondolom.

2018. júl. 12. 21:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Én is pont a gumicukrot kívánom napok óta. Köszi, hogy eszembe juttattad :) Egy 200g-os kismackót simán be tudnék nyomni :)
2018. júl. 13. 16:48
 20/22 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy a kívánósság nem jellemző a diétázókra. Lehet, hogy nem savanyú a szőlő, hanem a kiegyensúlyozott, rendszeres étkezés mellett nem ingadozik a vércukorszint és nem jelentkeznek falásrohamok???
2018. júl. 14. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!