A szomszéd csaj terhes és hallom hogy állandóan veszekednek a barátjával multkor sikítozott is szerintem bántotta. Mit csináljak? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Szeretnék neki segíteni.
Beszélgettem már vele párszor
24 éves.
2018. jún. 23. 11:05
1/10 anonim válasza:
Felnőtt ember, majd segít magán ha akar.
2/10 anonim válasza:
Te ugyanaz vagy aki kiírta hogy a szomszéd pár kínozza a gyereket és segíteni akar nekik?
3/10 A kérdező kommentje:
Nem :)
Linkeld már ide a kérdést
2018. jún. 23. 11:39
4/10 anonim válasza:
Semmit, ameddig nem egyértelmű, hogy veri. Ha egyértelmű lenne, rájuk hivnám a rendőrséget.
5/10 anonim válasza:
Persze, hogy ő az. Nézz rá az írásképre...
6/10 anonim válasza:
Vagy ő az aki rá van kattanva a terhesen egyedül maradt nőkre :D
7/10 anonim válasza:
beszélgess vele,vagy ne szolj bele
8/10 anonim válasza:
Hirtelen mennyi ember kezdett figyelni a szomszédjára itt a gyakorin?
Az egyik szerint bántjàk a gyereket a szomszédai, a másik arra panaszkodik, hogy alkalmatlanok a szülők, mert a szomszéd 2gyerek állandóan üvõlt, meg ez is.
Nekem eddig egy idegbeteg csávó volt a felső szomszédom, minden nap ordított az anyjàval, most pedig egy egész ménes költözött be. 😀
Îrjak ki kérdést róluk?
9/10 anonim válasza:
Ajjaj .. szerintem a kérdező még nem látott frusztrált ,hisztis kismamát 😂
10/10 anonim válasza:
Hogy vagytok azóta kérdező és a válaszolok? Mi van a terhes csajjal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!