Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy pattintsunk le egy...

Hogy pattintsunk le egy rámenös szomszédot, aki állandóan nálunk akar lógni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A probléma a következő. Adott egy fiatal nő,aki a szomszédunkban lakik.Eltartott,milliómos férjel. Nyilván unatkozik is,de már nem tudom,hogy koppintsam le.

Azt lesi mikor érünk haza és ezt édesanyámékkal is eljátsza.(anyuval szomszédségban élünka párommal) Ha tudja ,hogy anyu dolgozik este 8ig,akkor 8kor már a kapuba várja..és szerinte kinek van ereje még vele foglalkozni?Amikor lehuzunk a melóban 8-9 órát vagy többet,ha túlóra is van...örülök,ha hazaérek,eszek és kidölök konkrétan.

Van egy kisunokája is,aki hétvégente nála van,illetve a nyári szünetbe. Ha beteg,ha nem,akkor is lepasszolja rám. Nem egyszer úgy hozta ide,hogy beteg volt a gyerek..jelenleg is ott tartunk,hogy úgy megfertőzte a családot,hogy mindenki kidőlt és már közölte,hogy hozza ma is. Nyilván megmondtam,hogy ide ne merje hozni...

Ha be vagyunk zárkózva,mert van magán életem is fiatal nőként! Akkor is itt ácsorog az ajtóba,míg ki nem nyítom,mert látja,hogy a kocsi az udvarba van,akkor otthon vagyunk. Nyáron még roszabb,mert akkor itt vakációzik a kisgyerek és akkor mindennap hozza majdnem. Volt,hogy hiába jöttek benn feküdtem az ágyba..közöltem fáradt vagyok egész nap melóztam..erre este 9ig ott ültek a szobában mellettem és kicsit se érezték kellemetlenül magukat,hogy pizsibe vagyok és az ágyban fekszem..

Nem akarom megsérteni,de ez se jó...oké néha áthozza a kisgyereket az nem baj,mert aranyos meg minden,de ezt már nem bírjuk..Hogy lehetne elküldeni,hogy ne sértődjőn meg ???

Másnak is vannak ilyen hülye ismerősei?

30/N

2018. máj. 18. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem lehet, hogy bejössz neki és azt hiszi lehet köztetek valami?
2018. máj. 18. 16:08
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

1-es, de hülye vagy! :DD Bocsi!

Felőlem megsértődhet, a leírtak alapján engem már az sem zavarna. Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát!

2018. máj. 18. 16:14
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

#1:

"Adott egy fiatal nő,aki a szomszédunkban lakik.Eltartott,milliómos férjel."

Ebből neked hogy a bánatba jött le, hogy a nő leszbikus? xD

2018. máj. 18. 16:18
 4/11 anonim ***** válasza:
64%

“Adott egy fiatal nő,aki a szomszédunkban lakik.”

“Van egy kisunokája is”

Fiatal nőnek kisunokája?! Meg az eltartott nő milliomos férjjel egy munkások lakta környéken él, ahol mindenki más estig dolgozik, és neki nincs jobb dolga, mint a szomszédok hátsó udvarán lesni,hogy ki mikor esik haza a melóból? Ahelyett, hogy a többi milliomosfeleséggel vásárolgatna? Több ponton bűzlik a meséd, kedves.

2018. máj. 18. 16:28
 5/11 anonim ***** válasza:
23%

Első vagyok, nem tudom miért kell lepontozni...

Attól, hogy kifogott egy milliomos férjet, aki eltartja, még simán lehetnek titkos leszbikus vágyai. Vagy mi van, ha biszex?

Én semmilyen lehetőséget nem zárnék ki.

2018. máj. 18. 16:39
 6/11 anonim ***** válasza:
71%

4

Nekem is ez nem kerek. Fiatal nő kisunokával meg milliomos férjjel a panelban...

Elég bugyuta kamu kérdés lett ez így.

2018. máj. 18. 17:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Vagy is nem panel, de akkor is.
2018. máj. 18. 17:04
 8/11 anonim ***** válasza:
kisunoka
2018. máj. 18. 18:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Istenem...a nő 45 éves..szerintem még nem öreg..16 évesen szülte a lányát!...és van már egy 3 éves unokája.Ebbe mi a hihetetlen? Segítséget kértem..tanácsot...Mi a ...ért lenne kamu???Hihetetlenek vagytok,hogy mindenben a kamut keresítek...
2018. máj. 19. 08:26
 10/11 A kérdező kommentje:
A 4. választ író kölyöknek meg üzenem...Munkások lakta telep? Mi van? Egy kisebb faluban élünk..a szomszédaink nagy része már 60 körüli,rajtunk kívül.A drága milliómos feleségnek nincsenek hasonló milliómos barátai...jó móduak vannak igen..akiknek szintén van családha,így nem igen érnek rá shoppingolni.Van már családod?Tudod te milyen teher ilyenkor egy ilyen ember? A másik meg..a hapsi pénzes,aki gürizik is ezért...A gyerekei meg felnőttek..így unatkozik igen...a fia Pesten melózik,a lányának családja van,a kisebbik lány is már gimis. Fiatalon szült ergo....de örülök,hogy a ti életetek mesés.
2018. máj. 19. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!