Nem szánalmas ha valaki állandóan inni akar?
Szerintem egyàltalán nem szánalmas ha valaki iszik. Sőt szerintem vagany ha a havejaikkal részegen csomó kafa dolgot csinálnak. Meg csajokat szednek fel.
Nekem például a maj megnagyobbodásom óta egy barátom sincs.
Leszel a barátom?
Fiatal,és más szórakozást nem talált a haverjaival. Te nem vagy ebben a buliban benne,mert neked fontos,hogy milyen jegyeket szerzel.
Ő "kihasználja" a fiatalkorát.De az élet megy tovább,és ő ott fog rekedni,ha nem változtat magán kicsit.
Te előre gondolkodsz,és felnőttesebben kezeled az életedet.
Az arany középút mégis kettőtök között lenne.Időnként kikapcsolódhatnál velük,és így három helyen is megállnád a helyed:az egyetemen,a munkahelyeden és a baráti körödben.
Ennek a hármasnak a megfelelő egyensúlya lenne a legjobb.
Nem, mert ez csak átmeneti - is lehet! - hogy valóban az-e az csak az idő dönti el. Anno nem vettek fel egyetemre, elhagyott barátnőm, megbuktam forgalmi vizsgán 3X....elkezdtem sörözgetni és tudtam, hogy majd egyszer helyrejön az életem, de most "lazulok" Pár évig "lazultam"
aztán kezdet zavarni, hogy nem haladok sehova, egy helyben toporgok és siránkozok azon, hogy mekkora lúzer vagyok.
Leraktam a jogsit, vettem kocsit + pótórákat és azóta mindennap vezetek :-) Felvettek az egyetemre ahol még ugyan vár rám a záróvizsga, de sínen vagyok :-) Közben pedig megnősültem és jó pár éve házas vagyok.
Persze néha sörözök, mert szeretem a sört....de nem az életem fő célja, hogy piáljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!