Mit lehet tenni, ha a szomszéd autójának a riasztója állandóan (és óráig) üvölt?
Próbáltatok szólni neki?
Ha esetleg cigány,akkor kiírni egy papírra,és az ablaktörlő alá rakni.
Gratulálok, nagy ötlet fenyegetőzni!
Gondolom a szomszédoknak is jelezted a kínodat, és ott is megemlítetted, hogy mit tervezel.
Ezután bármi történik az autóval, azonnal Te leszel az első gyanúsított, gyakorlatilag mindenki elsőre Téged fog megnevezni.
Egy dolog biztos: az ilyen ember csak az ilyen hangvételű levélből ért. Miért? Mert az autója a kis "drágaszága", félti a légypiszoktól is, de arra nincs 5000Ft-ja (vagy sajnálja), hogy beállíttassa rendesen a riasztó érzékelőit.
Kiegészítés: soha nem nyúltam senki kocsijához, nem is tervezem, de érdekes módon megoldódott a probléma a levél után. Vajon az ilyen ember miért csak ebből ért?
Azt vallom, hogy mindenkivel a maga szintjén kell kommunikálni, ha le kell hozzá süllyedni elég mélyre, akkor le kell. :-)
Mielőtt kapom a megjegyzést: tudom, az én szintem sincs mindenki szemében egy magas szinten. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!