Egy állat kutya vagy macska, megérzi ha női gazdája terhes lesz?
Az állatoknak is külön személyiségük van - ezt nem szabad elfeledni.
Pl barátságos vagy ellenséges tulajdonságaik és jellemzőik nekik is vannak.
Egyik barátunk macskája "vagyok, de ne dédelgess" fajta. Én voltam s vagyok az egyedüli ember, akinek a macska nemhogy beadta a derekát, de első találkozáskor alig 10perc után mellettem feküdt és dorombolt miközbe simiztem - a gazdáját sokkolta s meglepődött.
Elmesélték milyen a cicus.
A makacs természete miatt volt nagyon fura, hogy a gazdája hasára feküdt miután megfogant a baba.
De pl én cicám régebben egy nagyon barátságos, emberbarát volt, de amikor megszületett legkisebb húgom...
Mindenhova követte s lényegében el akarta tenni láb alól.
Féltékeny volt, hogy a baba kapja a figyelmet s nem pedig ő.
Exem macskája volt egy érdekes személyiség.
Amikor először mentem hozzá, felkészített, hogy a cicus nem barátságos és mindenkit betámad.
A legjobb haverja mikor a kanapéra leült szabályosan a macska fejre ment majd elrohant.
Velem barátságos és félénk volt.
Kis idő elteltével pedig az antiszoc magába forduló cicus mellettem szocializálódott. (gazdája rengeteget dolgozik mai napig és épp hogy aludni jár haza s egyedül van a 4 fal közt a cicu)
Amikor rávettük a barátját (akit fejen támadott mindig), szabályosan félve ült le. 😂
Lesokkolta amikor azt látja, hogy a macska bújva jön hozzám és a kis társaság közepére befeküdt, majd megszólal a srác:
"ez nem a ti macskátok."
"mit csináltál vele, te lány?"
Az állatoknak is vannak igényeik, milyen személyiségükhöz milyen emberek illenek, megérzik az emberek személyiségét, szeretetét is s az ellentetjét is.
Egy dalmata kutyusom volt, de akkor nem volt senki várandós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!