Tényleg ekkora probléma hogy az apa idős?
25 vagyok, a barátom 41. Első gyermekünket tervezzük. Többek szerint megőrültem, mert 10 év múlva ott leszek egy 50-es pasassal 35 évesen.
Tényleg őrültség?
Igen, apum a korahoz kepest jol nez ki, csak azert irtam h ilyen is van... De igen "a mai fiataloknak ez a lenyeg". Persze...
Nekem es az ocsemnek is sokat jelent az, hogy a szuleink adnak magukra. Egeszsegesen taplalkoznak, nagyon oda figyelnek magukra es egymasra is. Remelem sokaig lehetnek meg velunk. :)
A parom szulei pont az ellentet. Isznak, zsiros eteleket esznek. Egymassal nem beszelnek csak, ha nagyon muszaj. Mindig faj mindenuk. Naluk az baratom anyukaja az idosebb 12 evvel.
28 vagyok, férjem 44, három éve vagyunk együtt, hamarosan megszületik az első babánk.
Ferjem sportol, egészségesen étkezik. Ha valakinek elárulja a valódi korát, nem hiszik el, mert egy tízest simán letagadhatna. Jól néz ki, és mikor kell, harcra kész :D
A fontos, hogy jól érezzétek magatokat együtt. Férjemnek nem volt volt előző házassága, gyereke, így neki is minden első, velem :) ha valaki ránk néz, egy szép párt lát, mert jól nézünk ki együtt, összeillünk, nem látszik a nagy korkülönbség, max 5 év. Gondolkodásban messze nem olyan, mint édesapám :D soha egy percig nem éreztem gondnak azt,hogy ennyivel idősebb. Egyetlen dolog van, amiben látom a relatíve nagy különbséget: míg mögötte kiepitett karrier van, addig én még nagyon az elején vagyok. De igazából ez engem annyira nem zavar, sőt, örülök is neki, hogy így alakult, hiszen biztos anyagi hátterünk van, nem kell azon aggódni, hogy mindketten pályakezdők vagyunk. (bár tény, hogy külföldön élünk, ő spanyol, itt kicsit egyszerűbb a megélhetés...) És most nem arról beszélek, hogy gazdag pasit fogtam ki, mert messze nem az. Csak egzisztenciálisan stabil lábakon áll.
A fontos, hogy jól érezzétek magatokat együtt, meglegyen a bizalom, a szeretet. És ez igaz 0-5-10-20 év különbség esetén is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!