Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesvitamin probléma! Van...

Terhesvitamin probléma! Van összefüggés? Másra nem tudok gondolni.

Figyelt kérdés

2 napja szedem a Jutavit magzatvédő vitamint,10 hetes babás vagyok, tegnap ebédkor az első szemet délben bevettem.

Ettől, nem ettől elkezdtem vérezni 5 óra körül sürgősségi stb nem tudják mitől alakult ki, bármitől lehet,de hematóma a petezsák alsó részén...

Hazajöttem, este még hőemelkedés. Vérzés elmúlt. Ma egész nap fekszek pihenek vérzés nincs szedem a Rutascorbint, 3x2 magne b6ot, minden ok.

Jön a dél, az ebéd idő, Jutavitet megint bevettem egyet.

Fekszek továbbra is egész nap vér sehol.

5 óra körül megyek pisilni, megint vérzek ugyanakkor kezdte el mint tegnap!!!

Mondom ezt nem hiszem el.

Semmit az égvilágon nem változtattam az életemen azon kívül hogy elkezdtem szedni ezt a terhesvitamint.

Tudom igen abszurd...

Viszont fém érzékeny vagyok, és ebbe mindenféle fém van.

Nem tudok másra gondolni..

Már megőrülök teljesen.

De eddig semmi bajom nem volt!!

2 napja szedem 2 napja vérzek.

Mi a véleményetek lehet benne valami igazság?

Nem sok minden infót találtam mások által a Jutavitről.

Hátha van itt valaki akinek sajnos volt vele rossz tapasztalata.

2018. jún. 16. 19:30
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
81%

"és ebbe mindenféle fém van."

Mamám, gyere ke az égből!

2018. jún. 16. 19:32
 2/41 anonim ***** válasza:
89%
Nekem elég fura lenne ha ettöl lenne...próbáld ki h pár napig nem szeded.
2018. jún. 16. 19:33
 3/41 A kérdező kommentje:
Elsőnek, olyanok amire érzékeny vagyok!!
2018. jún. 16. 19:35
 4/41 A kérdező kommentje:
Ha meg nem tudsz érdemleges választ adni, akkor ne írj már ide kösz.
2018. jún. 16. 19:38
 5/41 A kérdező kommentje:

Én is abszurdnak tartom de ez nagyon furcsa. Hátha lesz itt valaki aki járt már hasonló helyzetben, hogy valamilyen tüneteket produkált ilyen vitaminok által.

Semmiképp sem szedem már be holnap

2018. jún. 16. 19:40
 6/41 anonim ***** válasza:
89%

"A kérdező kommentje:

Elsőnek, olyanok amire érzékeny vagyok!!"

Akkor àruld már el, mi a szrért szeded, ha tudod, hogy érzékeny vagy az összetevőire??

2018. jún. 16. 19:56
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen összefüggés nincsen. Miért alakulna ki egy szem vitamintól hematóma? Az egy vérömleny, ami nem keletkezik egy vitamintól, még ha allergiás is vagy rá. Ha gondolod ne szedj többet, de kizárt, hogy attól van. Hematóma ürülget, véletlen egybeesés ez. Feküdj továbbra is! Drukkolok! Amúgy én is ezt a vitamint szedem.
2018. jún. 16. 20:07
 8/41 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm szépen a választ.

De ma is rózsaszínes volt a vér , nem barna, ugye azt olvastam, hogy ha ürül, olyan színű.

Remélem így van. Most megint megszűnt a vérzés. Bízom benne hogy minden rendben lesz!

2018. jún. 16. 20:34
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt most hematómám. Volt egy 10%-os lepényleválásom és akkor baromira véreztem és attól lett egy hematómam. Valamikor rózsaszínű folyásom volt, egyszer még kb két tenyérnyi barna. Azt mondták a kórházban, hogy hematóma ürülésekor ez a kettő normális. De ha friss és nagy mennyiségű ürül azonnal menjek vissza. Két alatt szervült. Ennek 10 hete, azóta panaszmentes vagyok.

24 hetes kismama

2018. jún. 16. 20:37
 10/41 anonim ***** válasza:
85%
A volt “most” hematómám azt úgy értettem, hogy előző terhességnél nem:).
2018. jún. 16. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!