Terhesvitamin probléma! Van összefüggés? Másra nem tudok gondolni.
2 napja szedem a Jutavit magzatvédő vitamint,10 hetes babás vagyok, tegnap ebédkor az első szemet délben bevettem.
Ettől, nem ettől elkezdtem vérezni 5 óra körül sürgősségi stb nem tudják mitől alakult ki, bármitől lehet,de hematóma a petezsák alsó részén...
Hazajöttem, este még hőemelkedés. Vérzés elmúlt. Ma egész nap fekszek pihenek vérzés nincs szedem a Rutascorbint, 3x2 magne b6ot, minden ok.
Jön a dél, az ebéd idő, Jutavitet megint bevettem egyet.
Fekszek továbbra is egész nap vér sehol.
5 óra körül megyek pisilni, megint vérzek ugyanakkor kezdte el mint tegnap!!!
Mondom ezt nem hiszem el.
Semmit az égvilágon nem változtattam az életemen azon kívül hogy elkezdtem szedni ezt a terhesvitamint.
Tudom igen abszurd...
Viszont fém érzékeny vagyok, és ebbe mindenféle fém van.
Nem tudok másra gondolni..
Már megőrülök teljesen.
De eddig semmi bajom nem volt!!
2 napja szedem 2 napja vérzek.
Mi a véleményetek lehet benne valami igazság?
Nem sok minden infót találtam mások által a Jutavitről.
Hátha van itt valaki akinek sajnos volt vele rossz tapasztalata.
Megírom mindenképp!
Vágom... De mit csináljak ha van amit nem bír a szervezetem?
Hiába olvasom én el előtte mi van benne, van amelyik jó van amelyik nem.
A Biotechnek egyszer megvettem az egyik termékét, bevettem, másnap úgy keltem fel, hogy úgy nézett ki a szám mint Geronazzo Máriának.. Ott sem sikerült rajönnöm melyik összetevője volt a bűnös. Mert abba spec nem is volt fém.
Nem is tudom milyen allergia tesztre kellene mennem ami kimutat mindent ami csak van allergiám.
Nem hallottam am még róla de utána nézek köszi.
Jelentem vér sehol... A hasam se görcsöl egyáltalán!
Azt nem tudom be merném e vállalni hogy holnap beveszem és megnézem lesz e.
Most te erre vagy rá izgulva?
Ez egy anonim oldal a kutyát nem érdekli... Nyugodtan tedd ki, hidegen hagy.
Aki bunkó megérdemli.
Igen, nyilván segítettél, akkor mivel magyarázod meg hogy semmi bajom nem volt, amikor elkezdtem szedni a Jutavitet, rá 3 órára bevéreztem, másnap megint bevettem rá ISMÉT 3 órára elkezdtem vérezni, tegnap nem vettem be, azóta sinca semmilyen vérzésem???
Nyilván valamelyik összetevője okozta a vérzést, hiába is mondod hogy ez nem létezik, mi mással lehet megmagyarázni?????
Arról ne is beszéljünk hogy szabályos menstruációs fájdalmaim lettek és vizes folyásom a krémesből ami eddig végig kísért majd átváltott vérré!
Ma meg reggeltől ismét krémes már hála Istennek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!