Fontos! Eddig napra pontosan megjott a menzeszem de amikor elkezdtem izgatni magam, azóta egyszer sem. Szerintetek van valami összefüggés a kettő között?
Szia.
Nincs
Nem problema par nap csuszas.:)
Mióta menstruálsz, és mióta volt rendszeres és stabil a ciklusod?
Az, hogy hónapok óta nem jött meg, nem biztos, hogy probléma, viszont jelezhet valami gondot is.
A maszturbálással nincs kapcsolatban, legalábbis ilyen szinten biztosan. Pár nap csúszás lehet miatta, pl. a szüzesség elvesztésénél gyakori, hogy a hormonok kicsit megváltoztatják a ciklust, de azért nem marad ki hónapokra.
Menj el nőgyógyászhoz, egy vizsgálattal nem veszíthetsz semmit! :)
Ebben az esetben ne aggódj szerintem :) Nekem 11 évesen jött meg, így ha 15 évesen egyszer csak kimaradt volna pár hónap, jobban megijedtem volna, mint te :)
Egyébként anyukáddal beszéltél már, mondtad neki? Azt nem kell hozzátenned, hogy izgatni szoktad magad, maradjon a te magánügyed, de arról jó, ha tud, hogy nem jött meg pár hónapja.
De nem amiatt van, ez biztos! Ne legyenek emiatt ilyen gondolataid, mert az ilyen hozzáállásnak nagyon káros hatásai vannak! Nyugodtan nyúlj magadhoz, ez egy természetes dolog, sőt, nagyon hasznos! Ismerd meg a tested, kényeztesd magad, tudd, mi a jó neked! Ez nagyon sokat segít abban, hogy később a szexet is élvezd, el tudd engedni magad, és az, akivel együtt leszel, könnyen juttasson el téged a csúcsra!
Nem kell félned. Nőgyógyászhoz menni is teljesen normális dolog, nem fog bántani, nem történik semmi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!