Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg ekkora probléma hogy...

Tényleg ekkora probléma hogy az apa idős?

Figyelt kérdés

25 vagyok, a barátom 41. Első gyermekünket tervezzük. Többek szerint megőrültem, mert 10 év múlva ott leszek egy 50-es pasassal 35 évesen.

Tényleg őrültség?

2018. júl. 11. 20:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
36%

2: Az én szüleim nem voltak együtt még 1 évig sem, pedig csak 3 év különbség van köztük. És a korosztályom 70%-ára igaz ez.

Szóval nem ezen múlik.

2018. júl. 12. 02:22
 22/33 anonim ***** válasza:
54%

Ne törődj vele ki mit mond.

Ha igazi szerelem van kitartotok egymás mellett.

A jövő meg annyira kiszámíthatatlan...

40 vagyok 1 éves a babánk a párom 8 évvel fiatalabb Én vagyok a nő.

Örülök, hogy nem gondoljodik rajta milyen leszek 10 év múlva.

Hiába a 8 év a javamra, teljesen passzolunk.

Ne törődj a károgókkal.

2018. júl. 12. 07:59
 23/33 anonim ***** válasza:
52%
Most még nem gond és nem is igazán 10 év múlva lesz gond, hanem 20 év múlva. Mikor te még csak 45 leszel, ő már majdnem 60 éves. Hát én nem akarok olyan korán nyugdíjas életet élni. De megértem, hogy a pénz miatt összeálltál vele, de azért dolgozz is, mert nagyon ínséges évek várnak rád, ha ő meghal.
2018. júl. 12. 10:10
 24/33 anonim ***** válasza:
39%
Gratulálok kérdező!Nagyon normális meg szokot dolog ez,a normális embereknek a kor nem számit.Valakinek a baba csak 40-50 évesen jön össze,valakinek sokadik gyereke fog születni,a magyar sztárapukáknál is nagy felnőtt gyerekeknél 64-50-55 évesen lesz kis gyerekük.én nem ellenzem a te életedet
2018. júl. 12. 10:24
 25/33 anonim ***** válasza:
31%

Viccesek a válaszok...és egyben szomorú, hogy a mai huszonévesek mennyire a külsőségek bűvöletében élnek...mert azt gondolják, a boldog család alapja, hogy apuci fiatal, lehengerlően jóképű és feszes testű legyen. Tíz év múlva is Ez igen, ez ami az életben számít!

Komolyra fordítva a szót, ha te szereted a párod, biztos vagy a kapcsolatotokban és vele képzeled el az életedet, akkor vágj bele. Ne törődj a károgókkal.

Az én szüleim között is jelentős korkülönbség volt, apám 27, anyám 37 volt amikor összeházasodtak...és 33 évet éltek boldog házasságban (apám temette el anyámat végül).

Nem a korkülönbség határozza meg egy pár kapcsolatát, ha az kölcsönös szereteten és tiszteleten alapul.

2018. júl. 12. 14:20
 26/33 anonim ***** válasza:
10%

Egyik nagyapám 9 évvel volt idősebb nagymamámnál és 8 évvel élte túl. Másik nagyapám 3 évvel volt idősebb és 10 évvel élte túl.

Úgy, hogy egyébként a statisztikák szerint a férfiak várható élettartama 5-7 évvel mindig alacsonyabb volt, mint a nőké.

2018. júl. 12. 14:47
 27/33 anonim ***** válasza:
44%

Egyik munkatársam, 44 éves nő,29 éves férfival van eggyyütt. A kollégám jól néz ki, csinos, fiatalos.

De, tudják, hogy ez nem egy életre szól,és nem terveznek gyereket.

2018. júl. 12. 16:04
 28/33 anonim ***** válasza:
33%

Nem tökmindegy, hogy egy 25 éves vagy egy 45 éves pasi hagy ott a búsba, mikor a gyerek még ovis se lesz?

A legtöbb kapcsolat nem tart 7 évig. Ahol gyerek is van, az addig se.

A pasik csak addig vannak, amíg megcsinálják, aztán keresnek egy másik nőt, gyerek nélkül. 25, 45, 65: mindegy. A vége úgyis az, hogy egyedül neveled.

Úgyhogy az egyetlen kérdés, hogy 25 évesen készen állsz arra, hogy fel tudd nevelni, egyedül is, ha az élet úgy hozza?

Tudom, tudom, titeket csak a halál választhat el, azért nem vesz el feleségül, nehogy kapj özvegyi nyugdíjat, ha ő előbb hal meg. Nem ám azért, mert drága a válás...

2018. júl. 12. 16:53
 29/33 anonim ***** válasza:
32%
28: Asszem, jelenleg 30 000 Ft a válás.
2018. júl. 12. 17:05
 30/33 anonim ***** válasza:
37%
28-as valaszolo, miert gondolod, hogy minden anyukat elhagynak? Ez kozel sem igy van.
2018. júl. 12. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!