Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg ekkora probléma hogy...

Tényleg ekkora probléma hogy az apa idős?

Figyelt kérdés

25 vagyok, a barátom 41. Első gyermekünket tervezzük. Többek szerint megőrültem, mert 10 év múlva ott leszek egy 50-es pasassal 35 évesen.

Tényleg őrültség?

2018. júl. 11. 20:19
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Ha házasságot is terveznénk, akkor is jönnie kellene a babának, nem? Most a kérdés szempontjából mindegy hogy miért nem inkább házasság.
2018. júl. 11. 20:52
 12/33 anonim ***** válasza:
57%

Teljesen átlagos manapság (meg régen is az volt), hogy egy férfinek negyven után születik gyereke.

Az itteni válaszolók biztos 20 évestől szültek.

2018. júl. 11. 20:54
 13/33 anonim ***** válasza:
78%
20 vagyok, apum 61. Kondiba és szoliba jár. Mellette dolgozik. Az öcsém 17. Senkinek semmi baja ezzel. Sosem kaptunk negativ beszolast senkitol.
2018. júl. 11. 21:04
 14/33 anonim ***** válasza:
59%
Ugyan, manapság a nők 35 évesen is bulizni járnak meg önmegvalósítanak és csak utána szülnek. Férfiból simán nem gáz a 41-es friss apuka.
2018. júl. 11. 21:10
 15/33 anonim ***** válasza:
29%
Köztünk 11 év van a férjemmel, 10 éve házasok vagyunk, most várjuk a második babát (4-et tervezünk). Nem érdekel, hogy fog kinézni 10-20 év múlva, ő a szerelmem, a társam, a párom és szeretem őt akárhogy. Ne foglalkozzatok mások véleményével, ha nektek így jó!
2018. júl. 11. 21:25
 16/33 anonim ***** válasza:
17%
A férjem 43, nekünk most született a második gyermek és akartuk hogy megszülessen, nem becsúszott baba. Imádom a családom eszembe sem jutott ilyen kérdés. Az apukám közel 80. Soha nem okozott problémát hogy én késői gyerek vagyok.Ja én 38vagyok.
2018. júl. 11. 21:28
 17/33 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem ha ő is nagyon vágyik rá, hogy apa legyen, akkor nem gond. Csak ugye 40 fölött már jó eséllyel többet élt gyermeke nélkül, mint vele. Ilyenkor a férfiak nehezebben alkalmazkodnak, rugalmatlanok egy pici babához, mert megszokták az életük derekáig a kényelmet. A családi programok, a kirándulás, a közös játékok már sajnos sok esetben elmaradnak, mert már "nem kényelmes" 45-55 évesen. Ha ez biztosan nem állhat fenn, akkor belevágnék. Ha kicsit is bizonytalan, akkor nem!
2018. júl. 11. 21:33
 18/33 anonim ***** válasza:
53%

"Tényleg ekkora probléma hogy az apa idős?"

Menj már az idős apával, mert mindjárt helyette is megsértődök! :DDDD

Hogy lenne egy 41 éves férfi idős?

Ha egy 41 éves nőt idős nőnek neveznék, kikaparná a szememet! :DDDD

Akinek meg 50 éves korban hullanak az ismerősei, talán hajléktalanokról, idült alkoholistákról vagy kábítószerélvezőkről beszél, mert normális életvitel mellett még egy bányász sem hullik el ennyi évesen (pedig az minden, csak nem egészséges munka).

Nekem 40 évesen született első gyerekem, 44 évesen a második. És tervezek ott lenni mindegyikük diplomaosztóján, sőt, mivel szinte bizonyosan nyugdíjas leszek, mire unokám születik, örömmel fogok segíteni a gyerekvigyázásban.

Apukám 77 éves, anyukám 68, és kertészkednek, unokáznak, nyugdíjasegyetemre járnak, nyaralni járnak. Persze már vannak egészségi problémáik, de nem az uralja az életüket.

2018. júl. 11. 22:20
 19/33 anonim ***** válasza:
54%

Feszes test...👍😁

Ez igen!

En 42 vagyok, sportolok, de mar legalabb 10 eve erzem, hogy nem vagyok egy feszes friss pipi👅👅👅😉

De ez szerintem termeszetes.

A ferjem is picit pocakos lett, de akkor is imadom 28 eve.

O is meg fog oregedni, en is, remeljuk. Es a testunk fokozatos, folyamatos valtozasahoz hozzaszokunk. Mert szeretjuk egymast.

2018. júl. 11. 23:02
 20/33 anonim ***** válasza:
25%
En 19 vagyok parom 31. Most varjuk az elso babat es szeretnenk tobbet is. 7-8 eves korom ota ismerem es azota ugyan ugy nez ki 😃 nem erdekel se a penz se az hogy hogy fog kinezni x ev mulva. En eldontottem hogy vele akarok lenni es kesz. Az se erdeke mas mit mond, nekunk igy jo! Oktoberre varjuk a kislanyunkat.
2018. júl. 11. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!