Kérlek írjatok, ha veletek is volt ilyen. A mlepény alsó része eléri a mszájat, és egy része nincs teljesen kifejlődve,16. héten. Lehet h elveszítem a babámat?
Egy kórházi szobatársamnak fedte a méhszáját. Feküdnie kellett sokat és császárral született a baba.
Nekem nagyon sok problémám volt a terhességem alatt, de egészségesen megszületett a kisfiam, szóval ne aggódd szét magad és bízz a dokidban! Mi nekünk ő volt az őrangyalunk. Még az is lehet, hogy rosszul látott valamit az UH-n a doki. Egyébként nekem is kicsi lejjebb volt, de a vége felé már felhúzódott a méhlepényem.
Szia, ne aggódj!!!!
Nekem is fedi a méhszájat, de csak részlegesen, és nekem is azt mondta a dokim hogy még simán feljebb csúszhat. Én nem aggódom, mert valahogy egy belső hang azt súgja, hogy minden rendben lesz...
34 éves vagyok, már van egy 10 éves "nagy fiam". Vele nagyon aggódós kismama voltam.
Minden rendben lesz nyugi!!!!!
Üdv: 23 hetes km.
Sajnos arra a részre, nem tudok neked válaszolni, hogy a méhlepény egy része még nincs teljesen kifejlődve, és ilyen esetben mi lehet.
Viszont, ha a doki megnyugtatott, hogy ne aggódj, akkor szerintem se tedd!!!
Biztosan többször kell majd dokihoz járnod, hogy folyamatosan megfigyelés alatt legyen a placentád.
Az én lepényem is eléri a méhszájat, de téged nem is ez a dolog aggaszt.....
Ne nyugtalankodj, minden rendben lesz, gondolj erre!!!!!!
Megírod majd, hogy mi van veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!