Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért mondta a doki a baba...

Miért mondta a doki a baba nemére, hogy még nincs kifejlődve?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam 12 hetes uh-n,tudom,hogy még korai de azért rá kérdeztem a nemére,és annyit válaszolt,hogy még nincs kifejlődve.De én úgy tudom,hogy ilyenkorra már ki van fejlődve.És azon kívül én még meg vagyok róla győződve,hogy fütyit láttam.Szerintem elszámolva sem vagyok,mert a crl:57 mm.
2011. márc. 10. 08:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért, mert ilyenkor egy-két bátor orvos szokott csak tippelni. Gondold el, ha a babának az ülőmagassága 57 mm, akkor ha esetleg lenne is fütyije, az mekkora lenne? 0,5 mm?

Te meg szerintem nem a fütyijét láttad, hanem a köldökzsinórt.

2011. márc. 10. 09:03
 2/6 anonim ***** válasza:
4d-n sem mondják még ilyenkor 100%-ra mert a nemi szervek hasonlók még ilyenkor,és csak tapasztalt szonográfus tud külömbséget tenni,hogy melyikből mi fog kifejlődni.Fütyit még nem láthattál.
2011. márc. 10. 09:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom görcsösen tudni a nemét,csak már sok helyről hallani,hogy 12 hetesen megmondták nekik és ezért nem értettem a dolgot.
2011. márc. 10. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem 14 hetesen mondta a szonográfus 100%-ra, hogy fiú. Láttuk is a fütyijét, képünk is van róla és az nem a köldökzsinór.

Várj türelemmel, jobb ha biztosra mondják, mintha tippelgetik te meg beleéled magad aztán nem is úgy van . (:

2011. márc. 10. 09:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 12. heti UH-on azt mondta a dokim, hogy "Ebből még bármi lehet!". :)
2011. márc. 10. 11:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 12. hetesen azt mondta a doki, hogy azzal ami a lába között van, nem foglalkozunk, először nézzük, hogy egészséges-e...amúgy meg végig háttal volt a kismanó, szóval 2d-n esély nem volt rá, hogy lássuk, 16. héten, majd 18. héten mondták, hogy kislány, holnap megyünk 4D-re remélem még mindig kislány, mert már olyan rég óta a nevén hívjuk:D

24+5hkm

2011. márc. 10. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!