5+3 hetes vagyok, és nagyon sokat aggódom a babám hogyléte miatt. Volt már egy missed-em, és egyfolytában attól félek, hogy ezt a babát is elveszítem?
Ha jól értem, akkor 2 hónapos terhes vagy? Figyelj, szerintem se stresszelj, mert ezzel árthatsz a legtöbbet a picinek! Próbálj korábbi időpontot kérni az orvosodtól, vagy ha nem tud adni, akkor mond el az aggályaidat telefonon. Remélem tudtam segíteni, nem vagyok szakértő a témában :)) 16/L
Vigyázz magadra!
Én is ezzel nyugtatom magam, hogy most már biztos minden rendben lesz, de nagyon nehéz.Én is állandóan nézem, a betétet, a mellem, és azt vettem észre, hogy mintha nem olyan lenne mint volt.Áh....nagyon nehéz.
Gratulálok a kicsihez!
Köszönöm, én is Neked:) Én ma annak is örültem, h hányingerem nagyon erős volt, ááá. Nekem is van mensis fájdalmam, de én azt olvastam valahol, hogy az normális, mert nő a méh.
Nekem még 9 nap, hogy menjek orvoshoz...már alig várom.
Én is alig várom,hogy legyen hányingerem...akkor legalább lenne valami biztos jel.Öritő ez a bizonytalanság.
De neked legalább már jobb hisz idősebb a kicsid, és szerintem csak a rossz emlékek dolgoznak benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!