Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segìtsègeteket szeretnèm...

Segìtsègeteket szeretnèm kèrni. Elsősorban olyan kismamàk tanàcsàra lenne szüksègem akik terhessèg alatt hagytàk abba a dohànyzàst. Hogy csinàltàtok? Egyből vagy mindig kevesebbet ès ùgy tettètek le? Ìtèlkezők kerüljenek köszönöm.

Figyelt kérdés
2018. jún. 24. 22:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Es csokkentetted a mennyiseget ? Vagy mennyit szivtal eddig?
2018. jún. 25. 15:59
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne is gyújts rá ezek után, és ne foglalkozz azzal ha eszel helyette. Inkább szedj fel pár pluszkilót mint a babát gyilkolászd szép lassan. Kitartás, sikerülni fog!!
2018. jún. 25. 16:18
 23/25 A kérdező kommentje:
Tìz szàlon felül is elszìvtam. A plusz kilòk ràm is fèrnek az nem àrt. Ez csak az első nap tudom de màr is jobb hogy nem kàrosìtom magunkat. Az elejèn kellett volna egyből letennem de egyszerűen nemtudtam. Remèlem erős maradok ès kitartok nem csak ma hanem a tovàbbiakban is. Köszönöm szèpen mindenkinek az őszinte vàlaszokat. 😊
2018. jún. 25. 16:46
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Sok sok sikert kivanok az elejen nekem is nehez volt meg furcsa a szokasokhoz elhagyni meg az almok vele :/
2018. jún. 25. 17:46
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm.😊
2018. jún. 25. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!