Segìtsègeteket szeretnèm kèrni. Elsősorban olyan kismamàk tanàcsàra lenne szüksègem akik terhessèg alatt hagytàk abba a dohànyzàst. Hogy csinàltàtok? Egyből vagy mindig kevesebbet ès ùgy tettètek le? Ìtèlkezők kerüljenek köszönöm.
Mérlegelj.
A gyerek a fontosabb, vagy a cigi/te?
Ne utólag sipákolj, ha beteg gyereked lesz.
Milyen ítélkezőkkel van bajod?? Te mérgezed a gyereked, nem mi!
Én 16 éve dohànyoztam, pont egy szàl cigim volt, mikor leesett hogy 4 napja késik. Vettem tesztet, gondoltam elszívom azt az egyet, míg várom az eredményt.
De erre màr nem került sor, mert azonnal 2csíkos lett a tesztem, és nem cigiztem többet.
Néha hiànyzott, (főleg mert a férjem, szüleim, anyós, tesóm, kollégák nagy része mindenki cigizett körülöttem) de ilyenkor elképzeltem, ahogy gomolyog a füst a méhemben, és fuldoklik a babám (tudom, hogy nem, mielőtt nekem estek ;) de láttam az egyik kismama könyvben egy ilyen grafikàt), màris nem kivàntam annyira.
Nagyon nehezen is jött össze a baba, egyet el is vesztettünk 11 hetesen, szóval sokkal jobban féltettem, mintsem kockàztattam volna.
Akkor azt mondtam soha többet nem gyújtok rà, de ahogy abbahagytam a szoptatást, 2 nappal később olyan elemi erővel kívántam megint a cigit, hogy azóta is újra bagózok :(
Ha nem bírod ki, szívd, lehetőleg minél kevesebbet, de szerintem kevés lehangolóbb van, mint egy bagós pocakos kismama :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!