Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mennyit hiztatok? Mikorra...

Ti mennyit hiztatok? Mikorra sikerult leadni? Hogy csinaltatok?

Figyelt kérdés
Olyan kismamak valaszat varom akik a "megengedetnel" joval tobbet hiztak a terhesseg alatt (15-20-25-30kg). Elore is koszi a valaszokat. 33 hkm

2018. márc. 19. 23:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53-ról 74 kg lettem. Szülés után olyan 65-66 voltam. Mikor a babám 5 hónapos volt addigra 60-62. Most 6 és fél hónapos és most kezdtem el mozogni intenzívebben. Nem zabáltam nem is értettem a súlyfelesleget,talán h sok pihenés volt előìrva. Viszont alkat függő nekem ez a plusz mindenhol van nem csak hasamon. Nyugi vissza fogsz te is fogyni. Én nem annyira hiszek a magától lemegy,nálam nem működőtt 5.hó környékén megállt a fogyás,azért is kezdtem bele. Biztos van,aki szerencsés és meg sem látszik rajta. Alkat függő szerintem. ☺
2018. márc. 20. 04:17
 2/14 anonim válasza:
60kg voltam, 78kg amikor szülni mentem. Tíz éve volt. Most 57kg vagyok.
2018. márc. 20. 06:18
 3/14 anonim válasza:

Ja, 2-3 év mire visszaállt a súlyom. Sokáig szoptattam:másfél év.

Utolsó voltam

2018. márc. 20. 06:19
 4/14 anonim ***** válasza:

Nálam nem ment le magától. És nem csak a kiló a lényeg, sokan írják hogy szoptatáskor visszamegy, meg beleférnek a tinikori ruháikba, eddig oké, de lógó hassal, tónustalan alakkal. Ahhoz ha valaki valóban csinos akar lenni szülés után, tenni kell: szénhidrátszegény és fehhérjedús étrend, edzések amikor tudsz.

Én pl. 20 kilót adtam le de úgy, hogy szoptatással jött fel a nagyja!! Azaz en szülés után csak híztam. Amikor vége lett a szopinak, folytattam az egészséges étrendet, és heti kétszer terem edzés, este mikor picúrka apjával volt, a másik hétvége hajnal amikor még aludt. Plusz nem volt becsúszott croissant, meg nassolás a gyerek kisperecéből. Sovány húsok, zöldségek, vacsora sonka, tojasfehérje, saláta, heti 2-3-szor csak fehérjeturmix (sportboltból).

Mindehhez jött a délutáni alvás alatt 40 perc torna.

Ez a napi 40 perc plusz 2x1 óra hetente bőven belefér (akinek nem, az rosszul priorizál, mert én még az államvizsgámat is akkor csináltam).

Most 2. gyerek utáni súlyt kezdtem leadni, két hónapja, és -6.5 kgnál járok. De magától egy deka sem ment le, mert szopi alatt ismét csak híztam. Hormonok :( De tenni kell és lemegy. Magától is lemenne 1-2 év alatt de én a feszes bőrömet és lapos-izmos hasamat is vissza akartam kapni.

2018. márc. 20. 06:24
 5/14 anonim ***** válasza:
52kg-val kezdtem a terhességem,72-lett a vége!Szülés után nem mértem magam sőt most áltam rá először azóta a mérlegre,28-án lesz 9hós a kisfiam...53 kg vagyok,nyílván közbe láttam hogy nem gáz a helyzet mert kezdtem beleférni a ruháimba!minden a régi,a hasam,a fenekem olyan mint szülés elött,viszont a cicim....na az nem éppen 😢
2018. márc. 20. 06:42
 6/14 anonim ***** válasza:

En vekony testalkatra hiztam 25 kilot az elso gyerekkel.

Bantam is meg nem is, mert nyilvan nem tett jot a lelkemnek, masreszt azert ettem joval tobbet, mert elotte dohanyoztam. A pozitiv tesztnel leraktam a cigit, viszont nagyon nehez volt, mert “sajnos” egy darab rosszulletem, emelygesem nem volt. Nyilvan az is rossz lett volna, de megis irigyeltem a baratnomet, aki az allando hanyinger miatt elutasitotta teljesen a cigit es nem is kivanta.

Nah mindegy, a lenyeg, hogy allandoan ragtam valamit kb a 20. hetig, addigra hiztam sokat, utana mar nem kiugroan.

Szulessel 12 ment le, 13 maradt, ami egyebkent nem volt durva, mert magas vagyok es keves sulyrol inditottam. Tehat meg a 13 plusszal is pl normal sulykategoriaban voltam.

Nekem lement hamar, kb 4 honap alatt. Az etvagyam visszament a normalra, az ejszakazas miatt is fogytam, valamint masfel honappal szules utan elkezdtem ismet edzeni es napi minimum 5 km-t setaltam a gyerekkel, mert napkozben a babakocsiban aludt a legjobban.

Igaz, 25 eves voltam, lehet azert is ment konnyen, de nekem a borom is meguszta, nem latszik meg rajta a hizas-fogyas.

Masodik gyereknel mar nem kellett leszoknom, akkor vegig normalisan ettem, igy 10 kilot hiztam csak, ami le is ment szulessel. Sokkal jobb volt, vegig fitt voltam terhesen, jobban is ereztem magam a boromben terhesseg alatt, szules utan is.

2018. márc. 20. 07:01
 7/14 anonim ***** válasza:
62 kg voltam szülés előtt és kb 85 kilóval fejeztem be,kb 3 hónap és a régi voltam.ilyenek a gének nálunk,anyám is úgy volt velem és én is a kislannyal
2018. márc. 20. 10:35
 8/14 anonim ***** válasza:

Sokan keverik a csinosat a vékonnyal. Ha nem sportolsz és nem etkezel egészségesen szülés után, lehet hogy lefogysz, akár botsáska vékonyra, nem vagy csinos, hacsak nincs szerencsés génállomanyod. Sok vékonyka ám közel sem formás, szép tartású anyuka van az utcán. Vékonyak, de pl. lóg a karjuk, illetve pálcika lábuk van. Ami nem baj persze, ezt csak a gyakori fogalomzavar miatt írtam, mert van ismerősöm aki eldicsekedett hogy vékonyabb mint szülés előtt, csak épp azt nem latja, hogy vézna és formátlan, míg szülés előtt csinos és formás volt. Persze az más aki nem tudja visszanyerni mert hormonok, stb., az más.

Azzal van baj ha elhiszem hogy pusztán a mérleg a mérvadó, de sajnos nem.

3.

2018. márc. 20. 11:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Az egészséges táplálkozás híve voltam, míg teherbe nem estem. Akkor utáltam a zöldségeket, csak a péksütikre, gyrostálra, édességre vágytam. 58 kg voltam, 74 a szülés napján. Több, mint 4 kg-val született a kisfiam. Szülés után egy héttel 66 kg-t mutatott a mérleg. Júliusban szültem, decemberben 56 kg-ra fogytam. Nem fogyókúráztam, ettem mindent amit megkívántam, nem is sportoltam. De a házimunka és a gyerek leolvasztották a kilókat. Kb. fél év kellett mire a hasam teljesen visszahúzódott és olyan lett, mint régen.
2018. márc. 20. 14:00
 10/14 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat.

Esetleg volt valaki olyan aki 100-110kg felett ment szulni?

2018. márc. 21. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!