Ti mennyit hiztatok? Mikorra sikerult leadni? Hogy csinaltatok?
Figyelt kérdés
Olyan kismamak valaszat varom akik a "megengedetnel" joval tobbet hiztak a terhesseg alatt (15-20-25-30kg). Elore is koszi a valaszokat. 33 hkm2018. márc. 19. 23:47
11/14 anonim válasza:
Én ikrekkel voltam terhes és 68 kg val esten teherbe. Nemtagadom kettő helyet ettem és keveset mozogtam. Szülni 104 kg val mentem, bődületesen sok volt és oriási volt a fenekm a hasam (114 cm volt) és alig tudtam menni. Szülés után 88 kg voltam, és ami rajtam maradt az a második helynyi kaja volt. Szoptatás alatt nem fogytam sőt 91 kg lettem, végül 3 évvel utána lettem 70 kg.
12/14 anonim válasza:
20kg-ot híztam, 10kg ment le szülés után annyi volt a víz és 10kg maradt fent.Vártam hogy a szoptatás alatt majd ég lefele a kg hát nálam nem.Stagnál a súlyom.Próbáltam diétázni ,de attól meg a tejem lett jóval kevesebb.Mivel császáros voltam még nem kezdhettem el mozogni (őszintén a szervezetem se kívánta, nehezen épültem fel).Úgyhogy most így szülés után 5 hónappal mondta az orvos, hogy mostantól már szabad.Így light-es mozgással 2 kg ment le eddig.Ha már nem szoptatok meg teljes erőből szeretnék újra edzeni.:)
13/14 anonim válasza:
30 kilót híztam.Nem vacsiztam és edzettem,így sikerült leadni,és azóta is tartom a súlyom (6 éve) 56 kg vagyok és 173 cm.Persze azóta már vacsizok csak nem zabálok.
14/14 A kérdező kommentje:
Szulesnel az orvos/orvosok mennyire csesztettek Titeket a sulyotok miatt?
2018. ápr. 15. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!