Mit tegyek ha csak ehetnékem van, de nem azt eszem amit kéne?! Ti mit csináltatok?
Nemrég tudtam meg,hogy babát várok.
Úgy indul a reggelem,hogy alig bírok enni,semmit nem kívánok,később a nap további részében meg csak ennèk.
Elvileg ételintoleranciáim vannak,de kb csak olyat kívánok amiket nem ehetek. :/ Pl. sajtos pogács, mekis kaja..
Voltam dietetikusnàl,àllítólag enyhe IR-em is,ennek ellenére sikerült teherbe esnem. Amit előírt a dietetikus attól meg èhes maradok,nem tudom mit csináljak. :(
Jövő héten megyek dokihoz,mert orvos mèg nem látott,hogy ez egyáltalán IR-e.
Volt valaki hasonló helyzetben?
Egyébkènt meg pont most érzem magam tök jól,hogy eszem rendesen.
Köszönöm a válaszokat. Igyekszem,eddig olyan szépen tartottam a diétát, azt gondoltam,hogy terhesség alatt is könnyű lesz, csak azzal nem számoltam, hogy nem fogok akàrmit kívànni.
Pont az a poén,hogy belőlem nem jönnek ki és a hasam se fáj tőlük,mint előtte. Az a baj,hogy àllítólag tejfehérjére,tojàsra,borsóra,búzára stb intoleràns vagyok. Viszont attól is tartok ha egyàltalàn nem eszem ilyeneket akkor a babától vonom meg a fontos tápanyagokat. Hát remèlem nem IR-em van,mert a dietetikus csak a cukorterhelés alapján vágta rá,meg pl az inzulinom tök jó, a cukrom esik le,meg gondolom 1000 oka lehet a cukor leesésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!