Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Laz terhesseg alatt? Ti mit...

Laz terhesseg alatt? Ti mit csinaltatok?

Figyelt kérdés

13. hetes kismama vagyok elkaptam ezt a hányás virust, amit hőemelkedés kisér. B6ot vettem be reggel azóta nem hánytam, viszont enni sem tudok semmit csak inni.

37,5 volt a hőemelkedésem, Panadolt vettem be (ugy tudom azt lehet), de nem vitte le. Hűtőfürdőt is próbáltam most jobban vagyok ettől.

Ti milyen gyogyszereket szedtetek ilyen esetben? Panalgorint lehet?

Nem lesz semmi baja a babàmnak, így hogy nem tudok enni semmit? Meg a gyógyszerektől?

Nagyon aggódom!

2016. dec. 6. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

37,5 hőemelkedés, nem pedig láz, nem kell csillapítani! Lázat viszont fontos terhesen.

Paracetamol mehet láz estén, más nem ajánlott.

Panalgorin tilos.

2016. dec. 6. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
38 alatt ne vegyél be gyógyszert. Nekem simán a terhességtől volt hőemelkedésem, esténként 37,7 körül. Az ügyeleten azt mondták semmilyen gyógyszert ne vegyek be, csak hűtőfürdőt csináljak. De nem terhesen sem ajánlott 38 alatt gyógyszert szedni.
2016. dec. 6. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Egyébként úgy tudom rubophent lehet szedni első trimeszter után, előtte azt sem. Ha aggódsz miért nem az ügyeletet hívod fel?
2016. dec. 6. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Rubophen=paracetamol. A hatóanyagot figyeld, ne a márkanevet, mert így lehet túladagolni, ha nem ezt teszed.
2016. dec. 6. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Algoflex, paracetamol, advilt lehet bevenni egy-két alkalommal ennyi idős terhesen...nem lesz tőle semmi bajod, ha nem rendszeresen szeded.

A magas láz ártalmasabb mint egy-egy szem gyógyszer.

2016. dec. 8. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!