Nektek volt ilyen mit csináltatok?
Én ugyanígy vagyok ezzel, mindenhogy kényelmetlen. A takarót begyűröm a lábamközé és a hasam alá is, így azért bírható:)
23 hkm.
Körülbelül a 24.héttől én is így voltam,de amit előttem is írtak szerezz valamit amivel könnyíthetsz a súlyon!Én ennek a célnak egy ablakba való kis állatfigurát szereztem be,hosszú-henger alakú,éppen jó. :)
Majd ahogy közeledsz a vége fele,már az se fog segíteni,legalábbis nekem már az se segít.Most már csak várok és helyezkedek amíg be nem ájulok a fáradtságtól!
Boldog babavárást!
34hkm
Nem megnyugtatásként, csak felkészítésként, hogy ez később ennél csak rosszabb lesz... tudom, én is átéltem. Próbáld meg körbebástyázni magad párnákkal vagy a takarót, paplant igazítsd be úgy magad köré, hogy kényelmes legyen. Az a hernyó alakú párna tényleg nagyon jó, de van, akinek a szoptatóspárna jött be.
Nekem az utolsó 2 hónapban még az is hozzájött pluszban, hogy nemcsak arra ébredtem fel, hogy kényelmetlen, de pluszban még folyton pisilnem is kellett. Szóval mindenképpen többször felébredtem egy éjszaka. A végére már megszoktam. Amikor megszülettek a gyerekek, akkor az etetések miatt úgyis kellett kelni éjjel többször, addigra már szinte megszoktam :-)
ugyanez volt nálam is, és ez csak rosszabb..
én már hetek óta semmit nem alszom éjjel. vagy a görcsölgetés, vagy pisilés, vagy sav, vagy viszketés,vagy vizesedés, vagy hátfájás miatt vagy csak úgy :)
mindig van valami.
az tényleg segít kicsit, ha a takarót begyűröd a lábad, hasad alá.
kitartás! nem sokára jön a baba és akkor ha nem tudunk aludni, elnézegetjük őt :)
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!