Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hány tesztet csináltatok,...

Ti hány tesztet csináltatok, amikor kiderült hogy terhesek vagytok? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Kb.6 hetes terhes vagyok,már csináltam egy tesztet hétfőn,ami egyértelmű pozitív lett,de mégis úgy érzem csinálnom kell még egyet,hogy elhiggyem!:)

Nagyon boldog vagyok,és fel se bírom fogni,hogy sikerült!

Ti többet csináltatok,az első pozi teszt után?

2013. jan. 4. 21:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én az első teszt után(első terhesség) orvoshoz mentem,aki megerősített a dologba!

Most 20 hetes kismama vagyok (2.terhesség),én tesztet sem csináltam,nem is gondoltam hogy terhes vagyok,csak citológiára mentem ahol elmondták hogy gyulladásom van egy pocaklakóval!Szerintem minnél előbb menj el dokihoz mert a 12.hétnél már jönnek a kötelező vizsgálatok,kár kidobni egy rakás tesztre a pénzt!

2013. jan. 4. 21:36
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Egyet amikor pozitív lett, még aznap este egy másikat, hogy biztos nem néztem-e el, utána még legalább kettőt (a 7., 8. héten). Semmilyen terhességi tünetem nem volt(szerencsére minden kellemetlenség elkerült), így ezzel nyugtattam magam, hogy biztos nem álmodok!:)
2013. jan. 4. 21:36
 3/17 anonim ***** válasza:
55%

2 naponta csináltam egy ideig hogy elhiggyem :)

6 hetes baba anyukája.

2013. jan. 4. 21:37
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
Én 3at csináltam,de csak azért,m az elején elég halványka volt,de kül.nem csináltam volna. Higgy a szemednek:)
2013. jan. 4. 21:40
 5/17 A kérdező kommentje:

Mindenképpen megyek orvoshoz,csak jan.17-re kaptam időpontot,addig is látni akarom,hogy minden rendben van vele,vagyis amíg a teszt pozitív,addig minden ok,és nem csak álmodtam.:)

Köszönöm a válaszokat!:)

Boldog babavárást mindenkinek és gratula!

2013. jan. 4. 21:40
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem két teszt volt a csomagban, amit vettem. Így megcsináltam mindkettőt. Az egyiket délutáni vizeletből, mert akkor volt időm megvenni, és irtó kíváncsi voltam, aztán másnap reggeli vizeletből.
2013. jan. 4. 21:42
 7/17 anonim válasza:

Kb 1 héttel a fogantatés után éreztem, hogy valami más, mikor kimaradt a menstruációm, rögtön csináltam egy tesztet, de már nem volt doki, másnap reggel megismételtem és elmentem dokihoz.

:)

gratulálok! :)

2013. jan. 4. 21:43
 8/17 A kérdező kommentje:

Én is gratulálok mindenkinek!Már várom a dokit én is,az lesz az igazi élmény,akkor fogom fel majd igazán!

Boldog babavárást mindenkinek!

2013. jan. 4. 21:51
 9/17 anonim válasza:
En 3at csináltam ;)))))))
2013. jan. 4. 22:19
 10/17 anonim ***** válasza:

Én 4-et vagy 5-öt:)

Még mindig meg vannak a tesztek, bezacskóztam őket, pedig a kislányom lassan már 3 éves lesz:). Nagyjából 2 naponta csináltam, mert én sem akartam elhinni.

2013. jan. 4. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!