Ti hány tesztet csináltatok, amikor kiderült hogy terhesek vagytok? Bővebben lent!
Kb.6 hetes terhes vagyok,már csináltam egy tesztet hétfőn,ami egyértelmű pozitív lett,de mégis úgy érzem csinálnom kell még egyet,hogy elhiggyem!:)
Nagyon boldog vagyok,és fel se bírom fogni,hogy sikerült!
Ti többet csináltatok,az első pozi teszt után?
Én az első teszt után(első terhesség) orvoshoz mentem,aki megerősített a dologba!
Most 20 hetes kismama vagyok (2.terhesség),én tesztet sem csináltam,nem is gondoltam hogy terhes vagyok,csak citológiára mentem ahol elmondták hogy gyulladásom van egy pocaklakóval!Szerintem minnél előbb menj el dokihoz mert a 12.hétnél már jönnek a kötelező vizsgálatok,kár kidobni egy rakás tesztre a pénzt!
2 naponta csináltam egy ideig hogy elhiggyem :)
6 hetes baba anyukája.
Mindenképpen megyek orvoshoz,csak jan.17-re kaptam időpontot,addig is látni akarom,hogy minden rendben van vele,vagyis amíg a teszt pozitív,addig minden ok,és nem csak álmodtam.:)
Köszönöm a válaszokat!:)
Boldog babavárást mindenkinek és gratula!
Kb 1 héttel a fogantatés után éreztem, hogy valami más, mikor kimaradt a menstruációm, rögtön csináltam egy tesztet, de már nem volt doki, másnap reggel megismételtem és elmentem dokihoz.
:)
gratulálok! :)
Én is gratulálok mindenkinek!Már várom a dokit én is,az lesz az igazi élmény,akkor fogom fel majd igazán!
Boldog babavárást mindenkinek!
Én 4-et vagy 5-öt:)
Még mindig meg vannak a tesztek, bezacskóztam őket, pedig a kislányom lassan már 3 éves lesz:). Nagyjából 2 naponta csináltam, mert én sem akartam elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!