Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, lányok, hogy odamentetek egy fiuhoz csak a külseje miatt, de kiderült, hogy eléggé kis bénuci? Olyankor mit csináltatok?
Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 15:16
1/6 anonim válasza:
Nekem fiatalabb koromban volt... jártam vele egy darabig, de hát elég szörnyű volt... hamar dobtam.
2/6 A kérdező kommentje:
de a külseje elég volt neked....szal felháboritó
2012. szept. 5. 15:22
3/6 anonim válasza:
Pont hogy nem volt elég, de az alapján tudtam csak elindulni, aztán jobban megismertem, és akkor már egyáltalán nem volt elég a külső... ez elég rövid idő után kiderült.
4/6 anonim válasza:
De ugyanígy adtam esély kevésbé vonzó pasiknak is, tehát ha más miatt jött be - nem a külső miatt - akkor is jártam vele, hogy kiderüljön, mennyire passzolunk össze. Volt kimondottan ronda pasim is.
Szóval abszolút nem lehet felszínesnek mondani... ha valami megfogott (külső v. belső), általában adtam esélyt.
5/6 anonim válasza:
Igen, volt. Hát kb. 5 percig próbáltam valami normális beszélgetést kezdeményezni vele, de mivel mindig csak 2 szóval válaszolt meg vissza se kérdezett ezért inkább hagytam a francba.
6/6 anonim válasza:
Huh, volt kétszer is... és még magamat hibáztattam, hogy nem vagyok nekik elég jó... szerintem ők akkora gázok, hogy Angelina Jolie-t is visszautasítanák félelmükben. Egyikükkel ennyit tudtam kommunikálni hogy: "Igen, nem, hátja, vanezígy" :S
Hagyd őket a francba, semmi értelme utánuk kajtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!