Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti voltatok már így? Mit csináltatok?
Figyelt kérdés
Néha teljesen el tudom hagyni magam. Csak ülök, nézek ki a fejemből vagy épp gépezek vagy nézem a tv-t, és sírok,h mekkora egy szerencsétlenség vagyok. Sok fiú érdeklődik irántam,de bármelyikkel ha közelebbi kapcsolatba kerülök,és én is megkedvelem, akkor azzal jön,h ő úgy érzi,h én komoly kapcsolatot akarok(ez így is van) és h ő még nem tudja,h ő is akarja-e. Szeret velem lenni, meg ezt érezteti is,de akkor?! Nem egyszer történt, és most már ott tartok h kezdek összeomlani, h én senkinek nem kellek...Nincs kedvem semmihez. Tanulnom is nagyon kellene,de nincs kedvem,nem tudom rávenni magam. Ha társaságban vagyok,akkor jó a kedvem, de ha nem olyan a társaság vagy egyedül vagyok,akkor nem értem h minek vagyok...Olyan feleslegesnek érzem magam itt a Földön. Tudom,h csak seggbe kellene rúgni magam,de nem megy...
De ne hagyd el magad.Ez a lehető legrosszabb dolog amit tehetsz.Azzal hogy te komolyabb kapcsolatot akarsz semmi baj nincs.A fiúk éretlenek ehhez.Keress érettebb fiút.
Nagy akaraterő kell mindenhez.De kezdj el tanulni.csinálj valamit mert ez így nem nyerő!
Nem kell rögtön megtanulni mindent,csak apránként 10-15 percet foglalkozz vele
2012. aug. 19. 13:49
2/13 A kérdező kommentje:
Tudom,h így kellene de olyan nehéz...Úgy érzem h minek?! Nem az az álmom h minél jobb munkám legyen,hanem h családom...és az nem áll túl jól...17éves vagyok,tudom h hülyeség még ilyesmit tervezni,eddig nem is voltam ilyen,az elmúlt fél évem volt rossz...
2012. aug. 19. 13:52
3/13 anonim válasza:
Ez szerelmi csalódás.Nekem is volt.Én is így éltem pár napig.De erőt vettem magamon.17 éves vagy ellőtted az élet.
Mindenki akar egyszer családot.De ahhoz küzdeni is kell.
Ha akarsz családot,akkor ne add fel!
1. voltam
2012. aug. 19. 13:57
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Ha 1hét múlva is itt tartok,akkor majd írok,h légyszi,rúgj már seggbe! :D :)
2012. aug. 19. 14:01
5/13 anonim válasza:
:d szívesen.Az a lényeg,hogy legyen egy célod.Ami lebeg előtted.Azért mindig érdemes valamit csinálni,és nem fogsz tespedni :)
2012. aug. 19. 14:03
6/13 anonim válasza:
Ne add fel, egyszer kifogsz egy normális pasit! Fiatal vagy, nincs értelme.
Amúgy ez gyakori, sok 16-17 éves szenved ilyen problémáktól ez sajnos "természetes"... de az a fontos, hogy ki áll fel a padlóról és ki az aki ottmarad, vagy vissza esik.
Állj fel és menj. Járj emelt fővel, légy önmagad, bulizz, légy barátokkal, élj! Ha boldog vagy a szerelem is megtalál:) (már csak a vonzás törvénye miatt is, de amúgy is.. ez mindig így van) Ha vidám vagy, jó a kisugárzásod jobban vonzod a férfiakat is.
A lényeg, hogy ne stresszelj! Majd megtalál a szerelem! Csak ne kutasd olyan erősen és akkor eljön. :)
19/N
2012. aug. 19. 14:16
7/13 anonim válasza:
U.I.: tanulj és a hobbikra is fordíts időt. légy kiegyensúlyozott:)
2012. aug. 19. 14:17
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazából nem azzal van a baj,h nem vagyok vidám, mert az vagyok,szerintem ezért is érdeklődnek, mert tényleg érdeklődnek,ha vagyok egy buliban, akkor 2 fiú tuti h elkezd írogatni utána. Csak aztán nem tudom, valahogy megérzik,h én komolyan gondolnám,és ettől megijednek...vagy nem tudom.
2012. aug. 19. 14:21
9/13 anonim válasza:
mert csak szexet akarnak.ne is foglalkozz velük.Ne is add meg ilyennek az elérhetőséged
2012. aug. 19. 14:28
10/13 A kérdező kommentje:
Csak nem mindenkiről gondolnám,h csak azt akarja...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!