Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is ezt csináltátok volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is ezt csináltátok volna?

Figyelt kérdés
Hívott barátnőm de én zuhanyozni voltam nem tudtam felvenni a telefont utána hívtam de beszélt a pasijával. Még most is beszél vele de egész nap vele volt és mégis felhívja telefonon. Komolyan ha én nem érek rá egyből mást kell hívni. Nem hiszem, hogy nem tudott volna várni egy kicsit.. 18/L
2012. júl. 22. 21:25
 1/4 anonim válasza:
100%
Ha valakit elvakít a szerelem nincs mit tenni... :/
2012. júl. 22. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Micsoda probléma! Van aki éhezik, nincs hol laknia, te pedig ilyenek miatt rinyálsz. Tudom 0%, de gondolkodj egy picit.
2012. júl. 22. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
és ha a pasija hivta őt? vagy ha nem a pasijával beszélget? komolyan 18 évesen ilyenen akadsz ki?
2012. júl. 22. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
84%

Lányok de ráértek!!!

Ettől vajon nincs fontosabb dolog a világon?

Szerintem ugorj a Dunába mert már nem számítol a barátnődnek, de Ő is mert rá ér egész napos együttlét után még dumcsizni a barátjával.

Nem kellene inkább a konyhában szétnéznetek, hogy mit tudnátok segíteni a szüleiteknek?

2012. júl. 22. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!