Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem nagyon csúnyán átvert....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem nagyon csúnyán átvert. Hogyan állhatnék bosszút rajta? Ti miket csináltatok már a fiuknak akik becsaptak benneteket?

Figyelt kérdés
Légyszi ne azt irjátok hogy "hagyad ne foglalkozz vele" mert aki más lánnyal is járt velem egy időbe, hazudott nekem és még a pénzemet is kilopta a táskámból az szerintem igenis megérdemli hogy mindezt visszakapja valamilyen formában.

2012. aug. 27. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Terjeszd el róla, hogy pici a fütyije, ráadásul az ágyban nem bírja tovább két percnél! :D
2012. aug. 27. 17:23
 2/8 jin ***** válasza:
38%

Oh,ez oly mértékű probléma melynél hatalmasabbat senkinek nem kivanok.Tudod mennyi emberrel csinálnak ennel sokkal,de sokkal rosszabbat .

Nem vissza adni kell hanem tanulni az esetből !mennyi idős vagy 15-16?

2012. aug. 27. 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Remélem második,akkor Te is átéled,ha annyira nem probléma!

Nem tudom,hogyan állhatnál bosszút,talán elmondhatnád mindenkinek,hogy lop és milyen hazug.Ez épp elég ciki.

2012. aug. 27. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Nos,én jól megveretném.
2012. aug. 27. 17:40
 5/8 jin ***** válasza:

Nem kell kivannod mert megtörtént csak kicsit más helyzetben ....nyilvan nem alaptalanul beszélek....és volt meg aki nálam sokkal-sokkal rosszabbul járt .A bosszú ilyen helyzetben semmit se segít...nem max ha ő is lenyúlja ,de az mar nem bosszú...csak ha utólag rá küldik a sünoket akkor megint ő jon ki rOsszabbul...

De te örülj csak annak ,hogy most megmondtad a magadet....

2012. aug. 27. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem örülök magamnak,csak nem értem,attól,hogy Te átélted miért ne lehetne fájó dolog.Talán Te túllépsz az ilyesmin,de ettől a kérdezőnek lehet fájó dolog.

Mindenkinek megvan a baja és legjobb ha próbáljuk megérteni,nem csak dobálózunk azzal,hogy másnak rosszabb.Ez marhára nem vigasztaló,hogy másnak rosszabb,így is fáj ami fáj.

Bocs az offért!

2012. aug. 27. 17:48
 7/8 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Nah akkor engem is lehet lepontozni!

A másodiknak teljesen igaza van. ha valaki paraszt, dobod, letiltod. Sírsz. Új kapcsolatot kezdsz.

A bosszútól mi fog változni? Ugyanolyan patkány marad, sőt..

Rossz esetben, ha megtudja, hogy te szívattad meg, akkor ő ugyanúgy bosszút állhat. Belekerülsz egy mókus-kerékbe! Csak annyit érsz el vele, hogy hónapokig tönkre teszed a saját életedet.

Talán olvasni kellett volna a jelekből! Legközelebb legyél óvatosabb.

2012. aug. 27. 18:09
 8/8 harleynagyi ***** válasza:
kerdesedbol itelve nagyon fiatal lehetsz , tudod az elet nem mindig fenyes oldalat mutatja , szoval tanultal a hibadbol maskor joban oda figyelsz , es bosszut ne fogadoz . Mindenki vissza kapja valami uton modon azt amit masokal tett ...nem akarok itt neked papolni , De meg kell tanulni vesziteni is
2012. aug. 30. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!