Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem nagyon csúnyán átvert. Hogyan állhatnék bosszút rajta? Ti miket csináltatok már a fiuknak akik becsaptak benneteket?
Oh,ez oly mértékű probléma melynél hatalmasabbat senkinek nem kivanok.Tudod mennyi emberrel csinálnak ennel sokkal,de sokkal rosszabbat .
Nem vissza adni kell hanem tanulni az esetből !mennyi idős vagy 15-16?
Remélem második,akkor Te is átéled,ha annyira nem probléma!
Nem tudom,hogyan állhatnál bosszút,talán elmondhatnád mindenkinek,hogy lop és milyen hazug.Ez épp elég ciki.
Nem kell kivannod mert megtörtént csak kicsit más helyzetben ....nyilvan nem alaptalanul beszélek....és volt meg aki nálam sokkal-sokkal rosszabbul járt .A bosszú ilyen helyzetben semmit se segít...nem max ha ő is lenyúlja ,de az mar nem bosszú...csak ha utólag rá küldik a sünoket akkor megint ő jon ki rOsszabbul...
De te örülj csak annak ,hogy most megmondtad a magadet....
Nem örülök magamnak,csak nem értem,attól,hogy Te átélted miért ne lehetne fájó dolog.Talán Te túllépsz az ilyesmin,de ettől a kérdezőnek lehet fájó dolog.
Mindenkinek megvan a baja és legjobb ha próbáljuk megérteni,nem csak dobálózunk azzal,hogy másnak rosszabb.Ez marhára nem vigasztaló,hogy másnak rosszabb,így is fáj ami fáj.
Bocs az offért!
Nah akkor engem is lehet lepontozni!
A másodiknak teljesen igaza van. ha valaki paraszt, dobod, letiltod. Sírsz. Új kapcsolatot kezdsz.
A bosszútól mi fog változni? Ugyanolyan patkány marad, sőt..
Rossz esetben, ha megtudja, hogy te szívattad meg, akkor ő ugyanúgy bosszút állhat. Belekerülsz egy mókus-kerékbe! Csak annyit érsz el vele, hogy hónapokig tönkre teszed a saját életedet.
Talán olvasni kellett volna a jelekből! Legközelebb legyél óvatosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!