Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hány tesztet csináltatok,...

Ti hány tesztet csináltatok, amikor kiderült hogy terhesek vagytok? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Kb.6 hetes terhes vagyok,már csináltam egy tesztet hétfőn,ami egyértelmű pozitív lett,de mégis úgy érzem csinálnom kell még egyet,hogy elhiggyem!:)

Nagyon boldog vagyok,és fel se bírom fogni,hogy sikerült!

Ti többet csináltatok,az első pozi teszt után?

2013. jan. 4. 21:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 8 éven keresztül vártam egy kétcsíkos tesztre és csináltam kb. 11-et az első pozitív után, annyira jó volt látni... :)
2013. jan. 5. 05:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is csak egyet csináltam ami egyértelmű pozitív volt és nem voltam csak 4 hetes terhes :) És a bizonyíték épp a bordámat rugdossa épp :D :D :D 31hkm
2013. jan. 5. 08:20
 13/17 anonim ***** válasza:
nekem 5 tesztem volt és meg is vannak még mindig,kis papírtasakban kitűzve az íróasztal feletti táblára. megnyugtatott,hogy láttam,erősödik a 2. csík :$
2013. jan. 5. 09:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem az első nagyon halvány lett, nem is voltam biztos benne, hogy pozitív, ezért másnap csináltam még egyet. Az egy icipicivel erősebb lett. Aztán valaki mondta, hogy jó volt látni, ahogy kétnaponta erősödött a csík. Kíváncsiságból vettem még egy csomagot. A harmadik már jóval erősebb volt. A negyediket már csak azért csináltam meg, mert úgyis ott volt, és így legalább ezt el is tettem emlékbe. Az első ultrahangig sokat nézegettem.
2013. jan. 5. 10:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Mikor az ember terhes lesz elég nehezen hiszi el és fogja fel.Én most 20 hetesen mikor már mocorog kezdem felfogni és észhez térni hogy anya leszek,de ettől szebb érzés a világon nincsen!

Gratulálok neked a picihez ,legyen neked is legalább annyi örömöd benne mint nekem!

2013. jan. 5. 11:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Én csak egyet-egyet csináltam mindkét terhességemnél. Negatívból jóval több készült...
2013. jan. 5. 15:01
 17/17 A kérdező kommentje:

Még csináltam én is egyet szombaton,erős pozitív egyből!

Jövőhét szerda doki,már várom!:)

Minden jót mindenkinek és boldog babavárást!

2013. jan. 7. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!