Mit csináltatok otthon terhesség alatt?
Hát én nem élvezem sajnos :(
34 hetes vagyok, és van hogy főzök takarítok, szervezem a dolgaim elmegyek vásárolni vagy valamerre, de amugy tiszta unalom. Tudod az a rossz, hogy mindent apránként csinálok, mert ha mindent 2 nap alatt megcsinálok mi marad késöbbre?
4 napja pakolgatom a kórházi csomagot! :D
Áh!!!!!!!!!!!!!!!!
Én MÁR NEM BÍROM!!!!!!!!!!
a 9 hónap arra való, hogy lélekben ráhangolódjunk a bennünk zajló folyamatra, a bennünk fejlődő kis emberke érkezésére.
az 1. gyerekemmel való várandóságom idején sem unatkoztam, gyűjtögettem a babakelengyét, holmikat, rengeteget olvastam, terhesnaplót vezettem, rengeteget pihentem.
tudtam a férjemmel is foglalkozni.
a 2. 3. gyereknél sem unatkoztam soha.
En tvztem, dvdztem, sokat pihentem, aludtam, moziba jartam, beultem ide-oda bnokkel, mondhatni hogy elvoltam, jol ereztem magam :) persze mar nagyon vartam, hogy megszulessen a babam. Most lesz 6 honapos, a mindenem, az eletem, de minden nap ugyanolyan. Kel 6-7 korul, szopizik, megprobalok lezuhanyozni, megmosakodni, feloltozni stb... Talan meg reggelizni is tudok, de ha nagyon nyugos, akkor elhalasztom. Utana vele vagyok, jatszunk, enekelunk, 9-10 korul gyumit eszik, aztan alvas kb 2 orat, delutan megint jatek, seta, vagy barmi ilyesmi, utana megint alszik kicsit, este fel8 a pancsi, 8kor az utolso szopi es alvas. Es kezdodik elolrol. Eddig hasfajos volt, majd elkezdett jonni a foga, most forog, ezert rosszul alszunk ejjel, egesz nap nyugos, sirdogal, szinte pisilni sem tudok elmenni, annyira igenyli, hogy velem legyen...
:) szoval meg most evezzetek ki, hogy van idotok magatokra, es tudtok egybe fel orat fekudni, pihenni, azt csinalni amihez kedvetek van, mert utana gyokeresen megvaltozik az elet :)))))
A gyerekem a mindenem, de nem mindig konnyu :))))
Konnyu szulest csajok!:)
Filmeket töltöttem le, sorozatokat, olyanokat, amiknél néhány részről lemaradtam. Újra megnéztem a teljes Szomszédok sorozatot. :D Rengeteget olvastam.
Rendezgettem a saját holminkat is, volt időm végre a mi szekrényeinkben is szanálni, rendbe tettem az iratos fiókokat...
A 32. hétre kész volt a babaszoba, akkor érkeztek a bútorok, lemostam őket, bepakoltam.
A 35. héttől heti kétszer jártam uh-ra, ctg-re, egyszer diabetológiára, ott vérvétel...Már nem is nagyon volt erőm otthon rendezgetni a sok jövés-menés miatt.
A 38. héten meg is érkezett a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!