Otthon levő kismamák nem unatkoztok? Mivel foglaljatok el magatokat?
Úgy elszalad a nap, hogy kevés is!!!
Dereng fel elviszem a gyereket oviba, majd boltba megyek, megfőzök. Délben a gyerekért megyek, majd játszótér, itthon mosok, vasalok, játszók a gyerekkel, vacsi, fürdés, jön Apa melóból, és el is ment a nap!
Mikor az elsővel voltam terhes, rengeteg filmet megnéztem, olvastam, vssároltam a picinek.
Most 23 hetes vagyok, azt sem tudom mi lesz, nem mutatja magát, és még semmit nem vettem neki !!!
Kedves kérdező!
Ágyban kell lenned egész nap, vagy nincs munkád és azért vagy otthon?
Nekem van munkám... illetve munkahelyem, de egész nap kb. fél óra a munka és 7,5 óra a semmittevés. Én is netezek (e-mail, FB, utánanézek minden babás dolognak) és nyelvet tanulok - olaszt. De ha otthon lennék, akkor biztos néznék én is sorozatokat a takarítás és főzés közben és jó időben sokat járnék ki parkokba és kirándulni (hozzánk közel van egy hegy).
Ja, és persze imádok kreatív technikákkal mindenféle hasznosat és haszontalant csinálni.
Szerintem te is tanulj nyelvet, vagy fényképezést, vagy ilyesmit. Még is csak jobb tanulni, mint a számítógépet bámulni egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!