Szülés utáni 6 hétet nem vártuk ki. Lehet ez ujjabb terhesség vagy csak hormonális?
Spontán, varrat nélkül szültem. 10 napot voltunk a korházba, azután pár nappal szeretkeztünk aférjemmel. (tudom,hogy várni kellett volna még..de igy alakut)
Most viszont majdnem 3 hónapos a pici és azon gondolkodok, hogy vajon ujra terhes lettem-e? Lehetséges ez? Mert pár napja "furán" érzem magam..fáradt vagyok, ingerlékeny és sok a hangulat ingadozásom. Két napja pedig, véres volt a zsepi pisi után, de csak gyengén.
Szerintem nem én vagyok az első, sem pedig az utolsó olyan ember, aki nem várja ki a 6 hetet..
Ettöl szerintem nem lesz senki se k..va, sem pedig sz.x mániás, stb..
És igaz, hogy választ vártam, nem megvetést..
Szerintem a negatív kommentáloknak is vannak hibái..csak persze nem veszik észre..
De nemis számít, mert idegenek vagytok..szóval hidegen hagy minden szavatok..
Jaj, te kis észlény!
Ha nem érdekel a válasz, mi a fsznak kérdezel??
Az oké, hogy valaki mondjuk 5hét után belemegy egy szexbe, na de kisanyám alig 2hét utàn, védekezés nélkül??? Azon csodàlkozom, hogy nem üvoltöttél a fàjdalomtól! Bár lehet te azt szereted, ki tudja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!