Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés utáni 6 hétet nem...

Szülés utáni 6 hétet nem vártuk ki. Lehet ez ujjabb terhesség vagy csak hormonális?

Figyelt kérdés

Spontán, varrat nélkül szültem. 10 napot voltunk a korházba, azután pár nappal szeretkeztünk aférjemmel. (tudom,hogy várni kellett volna még..de igy alakut)

Most viszont majdnem 3 hónapos a pici és azon gondolkodok, hogy vajon ujra terhes lettem-e? Lehetséges ez? Mert pár napja "furán" érzem magam..fáradt vagyok, ingerlékeny és sok a hangulat ingadozásom. Két napja pedig, véres volt a zsepi pisi után, de csak gyengén.

#terhesség #szülés utáni 6 hét
2018. jún. 22. 13:37
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Szerintem nem én vagyok az első, sem pedig az utolsó olyan ember, aki nem várja ki a 6 hetet..

Ettöl szerintem nem lesz senki se k..va, sem pedig sz.x mániás, stb..

És igaz, hogy választ vártam, nem megvetést..

Szerintem a negatív kommentáloknak is vannak hibái..csak persze nem veszik észre..

De nemis számít, mert idegenek vagytok..szóval hidegen hagy minden szavatok..

2018. jún. 23. 13:29
 42/44 anonim ***** válasza:
42%
Igenytelen vagy.
2018. jún. 23. 13:43
 43/44 anonim ***** válasza:
78%

Jaj, te kis észlény!

Ha nem érdekel a válasz, mi a fsznak kérdezel??

Az oké, hogy valaki mondjuk 5hét után belemegy egy szexbe, na de kisanyám alig 2hét utàn, védekezés nélkül??? Azon csodàlkozom, hogy nem üvoltöttél a fàjdalomtól! Bár lehet te azt szereted, ki tudja!

2018. jún. 23. 15:37
 44/44 anonim ***** válasza:
Mi az ötödik héten gumival nagyon finoman megpróbáltuk, mert már remegtünk egymásért. A terhességem utolsó 5 hetét is kórházban töltöttem , így érthető szerintem. Semmi problémám nem volt, de a doki vizsgálatkor mondta, hogy akár teherbe is eshettem volna, mert látni, hogy érett tüszöm van és visszaállt a szervezetem. A kérdésre a válasz persze, hogy lehetsz , de akinek hamar elmúlik a vérzés szülés után, akkor a 6. héten újra megjöhet. Ha szoptatsz, akkor attól is lehet néha pecsételés, mert méhösszehúzó hatása van, és ilyen korán még ürülhetnek visszamaradt dolgok is. Ez nem baj még ilyen korán. Nade, ha terhes vagy? Lesz mégegy babád! Mi lett veletek?
2018. szept. 28. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!