Szülés utáni 6 hétet nem vártuk ki. Lehet ez ujjabb terhesség vagy csak hormonális?
Spontán, varrat nélkül szültem. 10 napot voltunk a korházba, azután pár nappal szeretkeztünk aférjemmel. (tudom,hogy várni kellett volna még..de igy alakut)
Most viszont majdnem 3 hónapos a pici és azon gondolkodok, hogy vajon ujra terhes lettem-e? Lehetséges ez? Mert pár napja "furán" érzem magam..fáradt vagyok, ingerlékeny és sok a hangulat ingadozásom. Két napja pedig, véres volt a zsepi pisi után, de csak gyengén.
Ha szülés után 10 nappal voltál együtt a férjeddel, és akkor estél volna teherbe, akkor a 6 hetes kontrollon (ha voltál), már lehetett volna látni valamit.
Tesztelj, ha nem vagy biztos magadban, és/vagy menj el dokihoz.
Sajnos nem tudtam visszamenni konzrollra, családi okok miatt..
De akkor tesztelek..az a biztosabb..
Ha spontán szültél, miért voltatok tíz napig bent. Gondolom, oka volt.
A férjed egy idióta barom, veled együtt. A 6 hetet nem véletlenül kell szex nélkül tölteni. A szervezeted még helyre sem állt, ti meg tizenakárhány nap után újra...
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!