Szülés utáni 6 hétet nem vártuk ki. Lehet ez ujjabb terhesség vagy csak hormonális?
Spontán, varrat nélkül szültem. 10 napot voltunk a korházba, azután pár nappal szeretkeztünk aférjemmel. (tudom,hogy várni kellett volna még..de igy alakut)
Most viszont majdnem 3 hónapos a pici és azon gondolkodok, hogy vajon ujra terhes lettem-e? Lehetséges ez? Mert pár napja "furán" érzem magam..fáradt vagyok, ingerlékeny és sok a hangulat ingadozásom. Két napja pedig, véres volt a zsepi pisi után, de csak gyengén.
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom:
Te aztán felelős szülő vagy/leszel...
Szerinted hobbiból kérik, hogy várj 6 hetet? Gondolod, hogy szándékosan így szúrnak a szülőkkel?
Legalább kettőtök közül egy valakinek lehetett volna esze, hogy ne veszélyeztessétek a testi épséged.
Mindeközben mázlid van, hogy nem okozot valami bajt odabent (egy lehetséges babán kívül).
Sokan még 6 hét után is várnak, mert érzik, hogy még nem menne...
Én nem csak a terhesség miatt aggódnék.
Mivel a méhed is még nem regenerálódott megfelelően így fertőzések tárházát benyelhetted amire inkább nem akarok részletesen kitérni milyen súlyos következménye lehet.
szóval jó hülyék voltatok mind ketten
ennyit nem ér egy bszás sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!