Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés utáni 6 hétet nem...

Szülés utáni 6 hétet nem vártuk ki. Lehet ez ujjabb terhesség vagy csak hormonális?

Figyelt kérdés

Spontán, varrat nélkül szültem. 10 napot voltunk a korházba, azután pár nappal szeretkeztünk aférjemmel. (tudom,hogy várni kellett volna még..de igy alakut)

Most viszont majdnem 3 hónapos a pici és azon gondolkodok, hogy vajon ujra terhes lettem-e? Lehetséges ez? Mert pár napja "furán" érzem magam..fáradt vagyok, ingerlékeny és sok a hangulat ingadozásom. Két napja pedig, véres volt a zsepi pisi után, de csak gyengén.

#terhesség #szülés utáni 6 hét
2018. jún. 22. 13:37
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
90%

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom:

Te aztán felelős szülő vagy/leszel...

Szerinted hobbiból kérik, hogy várj 6 hetet? Gondolod, hogy szándékosan így szúrnak a szülőkkel?

Legalább kettőtök közül egy valakinek lehetett volna esze, hogy ne veszélyeztessétek a testi épséged.

Mindeközben mázlid van, hogy nem okozot valami bajt odabent (egy lehetséges babán kívül).

Sokan még 6 hét után is várnak, mert érzik, hogy még nem menne...

2018. jún. 22. 14:42
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Csak puszta kíváncsiság.. De ha nem védekeztek és közbejon megegy baba ugye megtartjatok??
2018. jún. 22. 14:49
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csak a terhesség miatt aggódnék.

Mivel a méhed is még nem regenerálódott megfelelően így fertőzések tárházát benyelhetted amire inkább nem akarok részletesen kitérni milyen súlyos következménye lehet.

szóval jó hülyék voltatok mind ketten

ennyit nem ér egy bszás sem

2018. jún. 22. 14:53
 24/44 anonim ***** válasza:
82%
Hogy lehet ilyen primitiv 2018ban egy felnott no??? Bar rad azt mondani hogy no vagy meg felnott az eros tulzas. Meg az allatok is jobbak nalatok. Jezusom...es az ilyenek szaporodnak. Gratulalok draga neked meg annak a "valaminek" is aki szules utan szinte rogton mar meg is dug.
2018. jún. 22. 14:56
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
No comment...
2018. jún. 22. 15:03
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Szr kamu! Ekkora ostobenkó hülye pi.tsa nincs a világon! 😂
2018. jún. 22. 15:09
 27/44 anonim ***** válasza:
85%
Fújj! Minél több kommentedet olvasom kérdező, annál jobban ráz a hideg tőled/tőletek. Ennyire ösztönlénynek lenni azért már tényleg a legalja és az ilyenek nevelnek gyereket...
2018. jún. 22. 15:11
 28/44 anonim ***** válasza:
95%
Ez kamu kell hogy legyen. Ilyen nincs....😅😅😅
2018. jún. 22. 15:23
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Vídekeztem vóna de á Gázsi erősebb vót 😂 remélem kamu..😒
2018. jún. 22. 15:48
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Miért voltatok kórházban 10 napig?
2018. jún. 22. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!