Szülés utáni 6 hétet nem vártuk ki. Lehet ez ujjabb terhesség vagy csak hormonális?
Spontán, varrat nélkül szültem. 10 napot voltunk a korházba, azután pár nappal szeretkeztünk aférjemmel. (tudom,hogy várni kellett volna még..de igy alakut)
Most viszont majdnem 3 hónapos a pici és azon gondolkodok, hogy vajon ujra terhes lettem-e? Lehetséges ez? Mert pár napja "furán" érzem magam..fáradt vagyok, ingerlékeny és sok a hangulat ingadozásom. Két napja pedig, véres volt a zsepi pisi után, de csak gyengén.
Bár kamu lenne, de sajnos vannak ilyen sötétek.
Mondd, minek akarsz tanácsot kapni, ha az orvos utasításait se tartod be?
Férjednek is gratulálok. Remélhetőleg a gyermeketek egy harmadik családtagtól örökli az eszét, mert ha tőletek, rosszul jár
Többen írtátok, hogy kamu.
Hát Csajok, szerintem ez nem az. Vannak ilyen sötétek.
Kérdező, Te meg legközelebb ne finnyáskodj, nyeld le. Akkor nem tudod a csodás génjeidet tovább adni.
Szerintem a kérdező mindennel együtt sem annyira primitív mint a legtöbb önelégült hozzászóló.
Mert válaszolóknak nem lehet nevezni őket.
Onelegult valaszolok?? Van neked csupan halvany fogalmad arrol, hogy nennyi problemaja lehet ennek a buta libanak csak azert mert meg egy par hetik nem birta osszezarva tartani a labait?
A sajat egeszseget is tonkreteheti egy eletre, plusz ha most terhes maradt millio komplikacioja lehet a babaval.
Mekkora egy sotet ember lehetsz te is 38as valaszolo!
Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek, 38-as!😂
Ha komplikációi lesznek, azok a kérdezőt fogják sújtani, nem pl. téged, ellenben ez a gyűlöletcunami teljességgel érthetetlen és túlzás, nem a másik egészsége iránti aggodalom hallatszik ki belőle.
37-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!