Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok? 18/L

Figyelt kérdés
Nem dolgozok. De nem akarom elvetetni.
2018. jún. 19. 20:06
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
67%

Azèrt elèg szomorú, hogy sokan a szülők helyében utcára tennék a lányt vagy abortuszra küldenék.. Az ilyen szülőket én jobban megvetem, mint azt, hogy ennek a lánynak besikerült a baba.

Szülőként soha nem küldenélek ès lebeszèlnèlek az abortuszròl. Biztos kapnàl egy alapos fejmosàst, bàr utòlag nem sokat szàmìtana, de aztàn màr azon gondolkoznèk hogyan oldjuk meg együtt, hogyan segìtsek, tàmogassalak titeket, ès biztos ott lennèk melletted, hogy fel tudd nevelni a gyermeked. Olyanokkal sem kell őt ijesztgetni hogy majd otthagyja a pàrja. Honnan tudjàtok? Èn szurkolok, hogy ne ìgy legyen ès hogy mindenki segìtsen, tàmogasson, ha màr ìgy alakult.

2018. jún. 19. 22:01
 32/51 anonim ***** válasza:
41%
Érdekes itt sokan csak azzal van elfoglalva, hogy Jajj szegény lány... És a szülők?? Hisz a kedves kérdező csak annyit bír kipréselni magából, hogy nem dolgozok, de azért a gyerek az kell. Miert kéne a szülőnek ujjongva fogadnia, hogy a lánya az ő nyakukra akar szülni? Biztos sok kedvük lenne megint gyerekbőgést hallgatni, megint kialvatlannak lenni, mindent elölről kezdeni. Honnan tudjatok, hogy egyáltalán van olyan anyagi helyzetük, hogy a lányuk babazhatnekjat finanszírozzák....? Én se küldeném abortuszra, de azt sem engedném, hogy a mi nyakunkra szüljön, nem kezdenem elölről az egesz gyerek dolgot, csak mert a kisasszonynak úgy felelne meg. Felőlem tartsa meg, saját döntése, saját dolga, de szépen fogja a barátját és menjenek albérletre és tartsák el magukat, ha már ennyire felnőttek.
2018. jún. 19. 22:11
 33/51 anonim ***** válasza:
74%
#30 azt írta a kérdező, hogy nem akart gyereket, becsúszott tabi mellett. magamból indultam ki, én tuti nem akarnám megtartani, főleg nem 18 évesen. ezért mertem javasolni az abortuszt
2018. jún. 19. 22:22
 34/51 A kérdező kommentje:
Barátommal mar beszéltem. Ha tudok majd akkor dolgozok terhesen.
2018. jún. 19. 22:24
 35/51 anonim ***** válasza:
49%

30assal teljesen egyetertek!

Ezek a valaszok.. kritikan aluli

2018. jún. 19. 22:59
 36/51 anonim ***** válasza:
60%
Bírom, hogy milyen "segítőkész" nők vannak itt...:/
2018. jún. 19. 23:23
 37/51 anonim ***** válasza:
71%
Nagy levegő, ülj le velük és mondd el. Még ha ki is akadnak, to.mbolják ki magukat aztán tovább higgadtan megbeszélni a későbbieket. És persze a barátodnak is mondd el természetesen, talán neki kéne szólni először, hogy tudd mire számíthatsz a részéről.
2018. jún. 19. 23:37
 38/51 anonim ***** válasza:
81%
Most olvastam a kommentedet, hogy terhesen akarsz dolgozni... Sajnos az nem fog összejönni mert nem hiszem hogy bárhol felvennének egy terhes nőt. Ha már lenne állandó bejelentett fix munkahelyed akkor dolgozhatnál, de amíg nincs állásod terhesen nem is fogsz kapni semmit.
2018. jún. 19. 23:41
 39/51 anonim ***** válasza:
42%

Nem dolgozol, de terhes vagy és meg akarod tartani? Hova? Mire? Miből tartod el? Ha a pasid megunja miből tartod el? ( mert egy 20 éves fiatal sràc nem fog sokàig gyerekvisítàst hallgatni). A szüleid nyakàra tervezed? Ha velük történik valami mit csinàlsz??? Egy magzatot nem akarsz elvetetni, de adott esetben ha beüt minden rossz ami csak lehet, nem lesz akinek a nyakàba varrhatnàd a gyereket, akkor majd az jobb lesz ha éhen hal mert kajàra se lesz pénzetek? Megfagy mert nincs pénzed fűtésre? Elveszik tőled és àllami gondozott lesz mert te nem tudsz róla gondoskodni?

Nincs munkàd, pasid fiatal, kritikus korban van, de te nem akarod elvetetni a terhedet. Felelőtlensèg a legjavàból! Nem màsokra kell àm tàmaszkodni és vàrni hogy megoldjàk a hibàidat helyetted. Tönkre fog menni az életed de ez egy dolog. A gyereknek se lesz jó...senkinek se lesz az. Ne legyél önző. Nem a te èrzéseid meg a kis lelkecskéd szàmít, hanem az, hogy milyen életminősége lenne annak a gyereknek. Nem túl jó, hisz se pénzed se munkàd, pasid se lesz màr sokàig...arra mérget vehetsz. Úgy tartsd meg ezt a gyereket, hogy a TE FELELŐSSÈGED gondoskodni róla, nem a szüleidé! Én màr elvetettem volna a helyedben.

2018. jún. 20. 00:10
 40/51 anonim ***** válasza:
8%
Bárhogy is nézem,az én válaszom a legértelmesebb, és legjobb, és mégis lepontoztak:(
2018. jún. 20. 00:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!