Hogy mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok? 18/L
Ne bántsátok már szegény lányt, ő legalább teljesíteni fogja, amit a kampányban kérnek, hogy hozz világra még egy magyart!
Sok ilyen hazafias lány kellene még, akik mernek gyereket vállalni ilyen fiatalon is:)
Idejön a kérdező segítséget kérni és a legtöbb válaszadó oltja, mint ha az ő nyakára szülné.
Szerintem nagyon jól tudja, hogy hibázott és valószínűleg a legkevesebb amire szüksége van az az idegenek ítélkezése.
Persze ha el akarná vetetni akkor megint lehetne sárral dobálni, mert nem vállalja a tettei következményeit.
Hihetetlen!!!
Kérdező!
Most adott ez a helyzet, ami egy életre szól.
Nagyon jól gondold meg mit teszel. Ülj le beszélni a szüleiddel, valószínűleg a kezdeti düh után meg fogják veled beszélni ezt normálisan és abból le tudod szűrni mennyire számíthatsz rájuk a későbbiekben.
Ha az en gyerekem jelentene be onallo kereset es lakhatas nelkul, fiatal koraban, hogy gyereke lesz, akkor szeretnem hallani tole, hogy mivel, hogyan vedekeztek, ha gyogyszer mellett, akkor figyelt-e ra, hogy bizonyos gyogyszerek robthatjak a felszivodasat (antibiotikum), illetve a hanyas-hasmenes is. Ferjem edesanyja ketszer lett varandos gyogyszer mellett, es szerencsere a megtartas mellett dobtott, bar nalad mondjuk 3 evvel idosebb volt.
Szoval, ha az en gyerekem lennel, en tamogatnalak, akarhogyis sikerult a baba. Hogy miert? Mert az en felelossegem az is, ha nem vedekeztel volna rendesen, akkor nem tanitottalak meg eleg jol a fontos dolgokra, masreszt orulnek, hogy vallalod a tetteid kovetkezmenyet, es en nem tamogatnek egy abortuszt. Azt elvarnam, hogy a gyerek mellett tanulj, majd dolgozni menj, es hogy a baratod is besegitsen, es ha tudnek segiteni a mielobbi kulonkoltozesben, megtennem,
"Anyu, apu, terhes vagyok."
Így. Úgysem fognak kidobni otthonról, úgyis el leszel tartva, a barátod majd a szakmunkás fizetéséből megveszi használtan a cuccokat, anyádék meg fizetnek minden mást.
Ha a gyerek után elmész tanulni és dolgozni, akkor 10 év múlva akár még életetek is lehet.
Csak figyeljetek oda, mert ha ezután bejön még 1-2 véletlen gyerek, akkor örökre végetek.
Vessetek rám követ, de 12 hetesen is simán elvetik, harmincvalahányezer forint kb, lehet olvasni.
Olcsóbb, mint 16-27 év gyereknevelés.
19/L van barátom, szedem a gyógyszert, engem biztos szeretne támogatni a család ha becsúszna egy terhesség, de én elvetetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!