Van hozzám hasonloan mas is aki kicsit tart ezektol a rembetegsegektol komplikacioktol terhesseg alatt?
Help szindroma
toxemia
Koraszules
stb.
en 22 hetes 3 napos vagyok
es alig varom hogy betoltsem a 24 hetet de foleg a 30-on tul legyek
pedig semmi nem utal ilyen komplikaciora vekony vagyok 47 kg
szoval eleve nem kene ilyenek miatt aggodnom mert ezek alatalaban azoknak vanak akiknek magas a vernyomasuk cukrosok magyarul sokat hiznak stb.
de megis csak ilyeszto hogy mik vannak neten is olvastam ilyen sztorikat es felelmetes
Kérdező, csak a tisztán látás végett elmondom, mire utalt az 1es válaszoló:
Az ijesztő szó j-vel írandó, nem ly-vel. Szomorú, hogy érettségid van, de ennyire nem tudsz írni. Erre mondják, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. És még csak le sem esett neked, miről van szó, de mindegy.
Szia!
12. Hétig aggódtam..
Aztán nem.
Nekem meg sem fordult a fejemben a "rémbetegségek" sora..
Nem is gyötörtem magam, hogy ezek után olvassak..
Minek?
Egy egészséges terhességben is annyira sok komplikáciő lehet akár szülés alatt is..
Minek ijesztgessem magam?
( érettségivel elég ciki a helyesírásid.. Nem is az, hogy 1-1 szót hibásan írsz le, hanem, hogy amikor jelzik, akkor sem eskk le.....nah ez IJESZTŐ... Pedig én sem vagyokpegy helyesírási zseni, az biztos..és itt nem az ékezet hiány, vagy egyéb gépelési hibákra gondolt az első sem)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!