Van hozzám hasonloan mas is aki kicsit tart ezektol a rembetegsegektol komplikacioktol terhesseg alatt?
Help szindroma
toxemia
Koraszules
stb.
en 22 hetes 3 napos vagyok
es alig varom hogy betoltsem a 24 hetet de foleg a 30-on tul legyek
pedig semmi nem utal ilyen komplikaciora vekony vagyok 47 kg
szoval eleve nem kene ilyenek miatt aggodnom mert ezek alatalaban azoknak vanak akiknek magas a vernyomasuk cukrosok magyarul sokat hiznak stb.
de megis csak ilyeszto hogy mik vannak neten is olvastam ilyen sztorikat es felelmetes
"megis csak ilyeszto hogy mik vannak neten is olvastam ilyen sztorikat es felelmetes"
Az milyen ijesztő, hogy egyesek ki sem járták az általános iskolát, de gyereket fognak nevelni! Mégis miféle tudást fog a gyereknek átadni?
Az is ilyeszto.
de ha valakinek van viszonyitasi alapja akkor rajon hogy a ketto kozt hatalmas a kulonbseg valodi veszelyben
off:nagyanyadek se jartak ki es gyereket neveltek
az i nagyanyjaik se jartak ki es gyereket neveltek
..
De, kijárták.
Az alacsony anyai testsúly (163-hoz 47 kg terhesen AZ) ugyanúgy veszélyeztető faktor. ;)
455 gramm, nem 4550 gramm, elírtam
Ott egyébként a lepény adta meg magát, em tudják, hogy miért. Magas vérnyomással kezelték a lányt 22. héttől a kórházban de nem volt annyira magas neki, hogy ezt okozhatta volna.
Sokszor olvasom, hogy autóbalesetben meghalnak emberek. Meg rájuk esik egy stukkó az utcán. Vagy beléjük csap a villám.
Azt hiszem, holnaptól bezárkózok, nehogy meghaljak az élettől...
És itthon rettegek, mert azt olvastam, sokan halnak meg rákban. Akkor biztos rákos leszek...
Komolyan: rettegésben fogod felnevelni azt a szerencsétlen gyereket??? Lesz elég valós okod aggódni, ne találj ki hozzá minden felesleges hülyeséget!
Jarjak nem jarjak amugy mi koze a kerdesemhez most elkezdhetunk a semmi bezselgetni
en erettsegiztem is nemhogy altalanos iskolat😄
ugyhogy nem relevans es a kerdesemhez megcsak nem is kapcsolodik
szoval igazabol semmi koze a kerdeshez
en a kerdesre varok valaszt ami igazabol velemeny
aki meg nem arra valaszol az ne poytogjon feleslegesen
Hallod, írjál már normálisan, mert fárasztó olvasni!
Ilyesztö nincsen! Ijesztő helyesen!
A kérdésedre: van aki parázik, van aki nem, sokféle ember van, terhesség nélkül is lehet bajod, meg terhesen is, jó a terhesség rizikosabb, de szerencsére nem a dzsungelben élünk, ha van bajod tudsz dokihoz menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!