Akinek húsundora volt terhesen, hogyan, miként, mikor ment át?
Figyelt kérdés
Rá se bírok nézni a húsra már 12. hetet taposom lassan, de még mindig. Átmegy ez? Hogyan fokozatosan? Hogy volt nálatok? Főleg a csirke, arra gondolni se tudok, rögtön hányinger kapkod, szerintem még ha más húst fogok is valaha enni életembe, de a csirkét szerintem örök életre megutáltam.2018. jún. 16. 20:49
11/20 anonim válasza:
Csatlakozom a többiekhez, nekem a 23. héten múlt el a hús undor.
12/20 anonim válasza:
Szia. Nekem a 30. héten múlt el. De nekem nem hús undorom volt, mert nem undorodtam tőle, csak nem maradt meg bennem belőle semmi, így inkább kerültem.
13/20 anonim válasza:
Egészen a terhesség végéig nem bírtam húst enni. A fehérjét mindenképpen pótolni kell, erre próbálj meg figyelni.
14/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor remélem majd átmegy :)
2018. jún. 17. 09:52
15/20 anonim válasza:
De áruld már el, hogy mit jelent ez az "átmegy"???
16/20 anonim válasza:
Nekem csak akkor lett vége amikor elkezdett mocorogni a baba, érdekes akkor szűnt meg az émelygés,hasmenés és rossz közérzet is , onnantól 3. trimeszerig tök jól voltam.
De semmilyen húst nem tudtam megenni 16. hétig, most bele se tudok gondolni mi bajom volt akkor, akkor meg azt nem tudtam elképzelni hogy én a a húst valaha megfogom enni :)
17/20 anonim válasza:
Én alapból vegetáriánus vagyok. 2 terhességem alatt is az voltam .Miénket gyerek 4kg feletti lett.Nem értem miért gond ez ,hogy húsundorod lett 😊😊
18/20 A kérdező kommentje:
Átmegy: elmúlik, visszajön az étvágyam a húshoz :) Nem gond, csak eddig szerettem, és párom elég ha eszi a konyhába megérzem a illatát, nos hányingerem lesz, már férasztó 😕
2018. jún. 17. 11:44
19/20 anonim válasza:
Én a csirkét utaltam meg tehesen, azóta sem tudom megenni, pedig a kicsi már 1,5 éves.
20/20 kavics1 válasza:
A husra szuksege van a babanak. En nagyon kivantam hust. nem volt nap hogy ne ettem volna hust. Nagyon eros, izmos kisfiam szuletett. Ma sem tennenk maskent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!