Akinek húsundora volt terhesen, hogyan, miként, mikor ment át?
Én első babámmal max sonka formában tudtam húst enni vagy 16-18 hetes korig. Utána már nem volt gondom.
Érdekes, második terhességemmel meg átlagos húsos főtt ételeket kívántam, muszáj volt minden egyes nap főznöm. :D
Amúgy ne mondd, hogy örök életre. :D 2. babámmal a májkrémmel voltam így. Korábban ettem, terhesség alatt rá se bírtam nézni. Vagyis egyszer ettem de olyan rosszul voltam tőle, hogy azt hittem többet nem eszek. Nem tartott olyan sokáig, pár hónappal szülés után már ettem néha. (Korábban se ettem mindennap...)
Én épp főztem amikor elkapott a... *@#$%& 🤢🤢
Akkor tudtam meg, hogy terhes vagyok. Épp a husit pároltam 😧😩😵
Nagyon nehezen tudtam utána bármit is enni és főzni. Főleg ugye egy férj mellett aki meg húsimádó. Elég sokáig tartott. De elmúlt. Igaz mai napig néha felfordul a csirkemelltől a gyomrom és olyankor pár napig sztrájkolok... pedig 3 éve voltam terhes. "Remélem" a masodiknál örökre elmegy tőle a kedvem
Hova megy át??? :O
Nekem a terhességem első trimeszterében volt mind a két gyerekemmel ilyen húsundorom, de aztán ahogy a hányások kezdtek kimaradozni, úgy múlt a hús (és kávé) undorom is.
Mar attol is hanytan ha husra neztem.. sose gondoltam h ilyen van.
17.heten elmult a hanyas, 20hetesen ujra húst hússal ettem már.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!